VIBE festival na najlepšim lokacijama Kragujevca

98
VIBE festival 2020 Dejan Milicevic

Shodno nepovoljnoj epidemiološkoj situaciji, jedan od najvećih festivala za mlade, Kragujevački VIBE festival će ove godine biti održan u digitalnom formatu putem društvenih mreža bez prisustva publike.

Po ugledu na najveće svetske produkcije i festivale, VIBE nam donosi nastupe najpoznatijih umetnika regionalne scene elektronske muzike na lokalitetima od najvećeg značaja za Kragujevac.

Na ovaj način lepote grada će uz muzički nastup biti prikazane međunarodoj publici i predstavlljene na zanimljiv i inovativan način.

Mladima širom sveta grad Kragujevac će biti prikazan kao destinacija koja posetiocima uz VIBE festival može da ponudi prirodne lepote kao i izuzetno kulturno-istorijsko nasleđe.
Program festivala VIBE 2020 nam donosi ukupno pet nastupa na pet različitih i potpuno jedinstvenih lokacija.

Prvi nastup u okviru VBIE 2020 održao se na bajkovitoj Vodojaži, odnosno prvoj brani u Kraljevini Jugoslaviji na kojoj je nastup zabeležio Dejan Milićević, jedan od najcenjenijih producenata regionalne scene.

Nastup na Vodojaži je zabležen najmodernijim tehnikama snimanja po poslednjim svetskim standartima, dosupan je u ovom trenutku putem YouTube platforme i može se pogledati ispod.

Svi ostali nastupi u okviru VIBE 2020 će biti dostupni u danima koji dolaze, odnosno do kraja decembra.

Festival je pripremljen uz podršku Grada Kragujevca, Freedom Musica i Carlsberg Srbija i drugih partnera koji su i pored izuzetno nepovoljne situacije u kojoj se kreativna industrija nalazi, usled epidemije virusa Covid-19, pokazali spremnost i razumevanje da se VIBE kao jedan od najvećih domaćih festivala sačuva i prilagodi trenutnoj situaciji.

Featured Photo: VIBE festival Press