Laidback Luke i Mixmash Records pokrenuli Remix takmičenje jednog retro hita

135
Laidback Luke Press Photo

Početkom godine Laidback Luke je obrisao sve postove sa Instagram stranice svog “Mixmash Records” lejbla i ostavio fanove da se pitaju zašto. Međutim svi zanamo kada se tako nešto desi da se sprema nešto veliko.

Ali šta?

Srećom Laidback Luke nas nije držao dugo u neizvesnosti, jer je ubrzo objavljeno Remix takmičenje za retro hit “Show Me Love” koji su on i Steve Angello obradili koristeći Robin S. vokal.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mixmash Records (@mixmashrecords)

Remixeri imaju priliku da dobiju zvanično izdanje na “Mixmash Records” lejblu i mnoštvo DJ alata kao npr. Denon DJ Prime 2, M Audio Oxygen Pro i M Audio BX5 x2. Takmičenje nije žanrovski orjentisano, tako da producenti mogu osloboditi svoju kreativnost.

Pored ovog takmičenja, iz izdavačke kuće su obećali i zvanične remikse sa “A DJ liste”. Još uvek nije objavljeno ko će od većih producenata obraditi pesmu, ali kažu da će sve informacije o takmičenju objavljivati na straniciama lejbla.

Takmičenju se možete pridružiti do 05. februara, dok će pobednici biti objavljeni 19. februara. Pročitajte pravila, skinite stemove i pošaljite svoj remix putem ovog linka.

A evo i nekoliko brzinskih saveta ako negde zapnete.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mixmash Records (@mixmashrecords)

Featured Photo: Press