ONIX poklanja fanovima novu traku

ONIX

Jovan Vukosav aka ONIX, trebinjski DJ i producent nastavlja sa serijom sjajnih izdanja.

Nakon njegove trake „Ready To Rumble“ sa početka ove godine, koja je pokupila do sada veliki broj reakcija i pohvala, ONIX izbacuje novu stvar u svom upečatljivom stilu i, po svoj prilici, razdrmaće plesne podijume čim se otvore.

Sedmominutna traka sa jednom kratkom pauzom prije zapleta, u kojoj se atmosfera dovodi do turbulencije, vas neće ostaviti ravnodušnim. Kao i svaki original mix koje smo navikli slušati u posljednje vrijeme, počinje lagano sa izgašenom niskom frekvencijom i negde na tridesetak sekundi ulazi Onixov kotraljujci bas na koji smo navikli i koji nam se jako sviđa. Sve do pauze, do koje se atmosfera zakuvava do isparavanja, on postepeno ubacuje svoje elemente na elegantan nacin, dovoljan da fino upotpuni traku.

Zatim dolazimo do tematske melodije po kojoj ćemo sigurno pamtiti traku. Dramtična melodijska strukutura čitavu stvar dovodi do klimaksa i zapleta koji eksplozivan i koji stvar odvodi u novu dimenziju. Posle toga, rasplet, obrnuto od početka, ostaje bez nekih elemenata i tako dolazimo do kraja pesme.

Traka se može preuzeti besplatno na ovom linku, a preslušati ispod.

IZVORTechno Nation Serbia
Prethodni tekstNema više DJ nastupa bez ugovora i licence
Sledeći tekstOtkazan Ultra Music Festival 2021