Cercle setovi su sada ekskluzivno dostupni na Apple Music platformi

66
Cercle setovi Apple Music

Francuska Live Stream platforma Cercle udružila se sa Apple Musicom kako bi podelila sa svetom sve dosadašnje DJ i Live setove.

Na ovaj način će svi umetnici, autori pesama, producenti i DJ-evi imati jednaku nadoknadu za svoj rad.

Nekoliko godina smo čekali da streaming usluga može legalno i pošteno da predstavi naše setove, jer je ovo bio glavni problem u svetu elektronske muzike. Srećni smo što smo ih konačno postavili na Apple Music i što ćemo moći da platimo sve nosioce prava – etikete, umetnike, ali i DJ-eve koji kreiraju ove ponekad antologijske i vanvremenske setove.” – izjavio je Pol Souchier iz Cercle platforme

Ova vest će najviše oduševiti fanove Cercle-a
Zahvaljujući ovom partnerstvu, pretplatnici Apple Musica moći će da pristupe Circle stranici koja sadrži fantastičan izbor nastupa renomiranih umetnika na najegzotičnijim i nezamislivim lokacijama. Pored setova, korisnici će takođe moći da uživaju u mnogobrojnim plejlistama.

U ovom trenutku možete preslušavati setove artista kao što su Fatboy Slim, Deborah de Luca, ARTBAT, Adriatique, ZHU, Nina Kraviz, Amelie Lens, Polo & Pan, Giorgia Angiuli, ANNA, Worakls Orchestra, Fakear, Ellen Allien i Monika Kruse. Već urađeni setovi se konstantno dodaju, a biće tu i novih čim se završi njihova video premijera. Na ovom linku možete pregledati Cercle stranicu na Apple Music platformi.