Drugi klupski vikend u osmoj sezoni Barutane u znaku tehna

Dozvoljeni broj publike je ograničen

81
Barutana by OSC

Drugi klupski vikend u osmoj sezoni popularnog beogradskog letnjeg kluba Barutana počinje tvrđim techno zvukom. U petak 11. juna, od 19 časova do ponoći, nastupiće techno dvojac Bojan Vukmirović i Luka Concrete, članovi beogradskog kolektiva Concrete DJz koji će pružiti klaberima iskustvo kakvo nude muzičari koji su godinama u ovoj sferi, dok će se raspon muzike u njihovim setovima kretati od dosta mračnog i tvrdog do melodičnijeg tehna.

Concrete DJz Bojan Vukmirovic Luka Concrete
Photo: Press

Njima će se za DJ pultom pridružiti techno dama Aurora, DJ i producentkinja iz Beograda koja je svojim zvukom osvajala klubove i festivale širom regiona, Evrope i Azije.

Aurora DJ
Photo: Press

U subotu 12. juna, Barutana će ugostiti legendu bosanskohercegovačkog klabinga Mladena Tomića, DJ-a i producenta koji je osvojio srca klabera širom planete. Njegove setove odlikuje hipnotički spoj techno i tech house zvuka, snažan groove i bass linije. Prepoznatljiv je po beskompromisnom zvuku, neverovatnoj energiji, pažljivo odabranim kompozicijama i unikatnoj produkciji.

Mladen Tomić
Photo: Press

Njemu će se te večeri pridružiti promoter andergraund kulture, DJ i producent Lag, koji je jedan od predstavnika novog talasa techno umetnika čiji su glavni alati sirovost, kompleksan ritam i upečatljiv stav, dok njihovom implementacijom u svoje stvaranje isporučuje muzičku kombinaciju koja opčinjava, pokreće i ujedinjuje, a tokom nastupa publici pruža intenzivno sonično iskustvo i vodi ih na put kroz brojne nijanse klupske muzike.

Lag DJ
Photo: Press

Muzičku priču će ove subote “začiniti” DJ dama i producentkinja Joma Maja, nekadašnja finalistkinja Burn Residency takmičenja u Bosni, koju prepoznajemo po mračnoj, seksi i energičnoj muzici.

Joma Maja by Bojan Vasiljevic
Photo: Bojan Vasiljevic

Dozvoljeni broj publike je ograničen i prilagođen kapacitetu prostora Barutane i merama nadležnih organa. U pretprodaji je vrlo ograničen kontigent dnevnih ulaznica po ceni od 500 dinara, putem Cooltix onlajn platforme.

Barutana 2021 Concrete DJz Mladen Tomic

Poslednjeg vikenda juna očekuje nas i gostovanje najlepše dame ukrajinske elektronske scene – Nastie, jedne od najtalentovanijih evropskih ženskih techno DJ-eva, koja krasi naslovnice Mixmaga i DJ magazina i puni klubove od Berlina do Brazila. Kao i nastup Matadora, revolucionarnog umetnika sa blistavom reputacijom svestranosti, čije se ime uvek nalazi na Resident Advisor Top 20 Live Artists listi, izvođača čije izvanredno tehničko umeće nikada ne pravi kompromis u pogledu kvaliteta i nosioca DJ Awards nagrade za elektronskog live izvođača.

Na samom događaju poštovaće se sve propisane zdravstvene i bezbednosne mere predostrožnosti koje se organizuju u cilju maksimalne zaštite posetilaca, izvođača i zaposlenih, a koje će biti u skladu sa predviđenim merama propisanim od strane Kriznog štaba. Apelujemo na sve posetioce kluba Barutana da odgovorno posećuju žurke i poštuju mere zaštite.

Featured Photo: OSC