84Bit duo remixovao “The Sun” od Michael Graya!

Prošlogodišnji Remix istog artista zauzeo je #1 na Traxsource Soulful House listi

359
84Bit

Producentski i DJ House duo 84Bit koji čine Miloš Rakonjac iz Herceg Novog i Nikola Jovićević iz Nikšića, uradili su još jedan Remix za britansku zvezdu i jednog od najvećih ambasadora House & Soulful muzike na svetu – Michael Graya, tvorca planetarnog hita “The Weekend” i člana legendarnog House dua Full Intention.

Taman kada smo pomislili da su momci iz 84Bit dua napravili kratak predah nakon  izuzetno uspešne godine, stigla nam je vest o novom sjajnom projektu koji naše momke dodatno afirmiše na svetskoj muzičkoj sceni.

Prošlogodišnji Remix za Michaela prošao je sjajno i zauzeo je #1 poziciju na Top 10 Soulful House Traxsource listi, a verujemo da će i Remix za ‘The Sun’ naići na pozitvnu reakciju publike širom planete… Jako nam se dopao original, posebno vokal koji je izuzetno izražen i zapravo ‘nosi’ čitavu pesmu. Jednostavno nismo mogli da odolimo da ne uradimo remix za ovaj masterpiece“, kazali su momci iz 84Bit-a.

Inače, iako je za muzičku industriju na globalnom nivou godina iza nas bila vrlo teška, statistički ona je za Nikolu i Miloša bila najbolja do sada – imali su preko 25 izdanja i zauzeli su visoko 30to mesto na prestižnoj Traxsource Top 100 House Artist listi! Pomenućemo da je svetska zvezda Mark Knight bio 31. na toj listi, onda je jasno koliki je to uspeh za crnogorski duo.

Radujemo se normalizaciji situacije i popuštanju ‘mera’, slobodi ljudi, zagrljajima, žurkama i prelepim letnim noćima koje su pred nama“, poručuju Miloš i Nikola.

Remix za “The Sun” je dostupan kao pre-order na Traxsourceu, a oficijelno će biti dostupan od 2. jula.

Poslušajte delić Remixa ispod.

84Bit duo će ovog leta imati rezidenturu na Key West – Nikki Beach, prelepoj plaži luksuznog kompleksa Dukley Gardens u Budvi i možete ih čuti live svakog dana od 16h do 19h.

IZVORHerceg Novi Cool
Prethodni tekstMain Stage u Dance Arena Remiksu
Sledeći tekstMETODI HRISTOV 23. jula u klubu Barutana!