Vandal Steve ponovo mixa na 4 Decka!

Prvi set kod nas snimljen na najnovijem Pioneer Playeru CDJ 3000

Vandal Steve 4 Decks In The Mix Pioneer CDJ 3000

Za one koji nisu ispratili do sada i pitaju se šta je „4 Decks In The Mix„, u pitanju je DJ set tokom kojeg se konstantno mixuju po 3-4 pesme.

Vandal Steve je jedini DJ kod nas i šire koji se opredelio za ovako zahtevno izvođenje DJ seta. Kroz set se provlače različiti žanrovi poput House, Tech House i Progressive obogaćeni starim i novom akapelama legenrarnih house i rnb numera!

Vandal Steve nam je dao i jedan mali hint, a to je da će po prvi put u Srbiji uskoro da nastupa sa ovakvom setom i da za publiku sprema nezamisliv set kakav će moći da se čuje samo na njegovim nastupima!

Po našim dosadašnjim saznanjima, prvi je DJ na Balkanu koji je snimio ovakav tip seta, koji je izuzetno zahtevan. Uz akcenat na DJ skills, ovako je želeo da pokaže i način na koji on mixa trake, ali i mogućnosti najsavremenije opreme i Rekordboxa koju DJ-evi danas ne koriste u potpunosti. Namenjeno je prvenstveno DJ-evima, ali i svima onima koji vole muziku.

Ovo je inače prvi set kod nas snimljen na najnovijem Pioneerovom Playeru koji nosi oznaku CDJ 3000!

Što se njegove dosadašnje karijere tiče, zanimljivo je znati da je rezident kluba „Rocks“ na Zrće Beach-u, jedne od najpopularnijih party destinacija na svetu. Kroz svoje muzičko putovanje imao je priliku da nastupa u 13 zemalja, gde se publici predstavio kroz svoj jedinstven Live Mashup stil.

Izuzetno je posvećen muzici koju voli i svoje nastupe ne ograničava jednim žanrom. Iako se proslavio kao „EDM DJ“ deleći stage sa imenima poput Fedde Le Granda, Dannic-a, Sick Individuals, Zonderling, itd. njegova velika ljubav su House i mainstream Tech-House zvuk. U prilog tome govori podatak da je bio support za najveća imena tih žanrova kao što su Fisher, Danny Howard, Paco Osuna, Dom Dolla, Audiojack.

Vrhunac njegove klupske karijere je svakako nastup u klubu „Noa Beach“ na Zrću (tada na 13. mestu na listi najboljih klubova na svetu by DJ Mag). Bio je deo velikog Ultra Europe Festivala u Splitu, dok je pored toga nastupao i na Lovefestu, BiH Color Festivalu, Naissus, Vibe Festivalu, Soundlovers, Fortress Festivalu,…

Prethodni tekstRETROSPEKTAKL PRESENTS: THE UNLOCK PARTY VOL.1
Sledeći tekstMaceo Plex i nova Insomnia na podijumu za igru