Belgrade Dreaming predstavlja: Vandal Steve, Anna Mill, Zira & Milhøuse

183
BD Hot Mess Event Cover

Nakon jako teškog perioda za muzičku industriju i Beogradski klabing koji je uticao na sve nas u proteklih godinu dana, konačno je došlo vreme da se malo opustimo, odmorimo, uživamo uz kvalitetnu muziku i nadoknadimo sve te izgubljene sate djuskanja. Sada kada je situacija konačno bolja, BelDream se vraća sa novim nizom eventova koji će se ovog leta preseliti na jedan od najprestižnijih klubova na vodi u Beogradu – Hot Mess!

S obzirom da je BelDream uvek bio sinonim za unikatan ambijent i atmosferu, savršena fuzija sa novim prostorom će doprineti da se novi eventovi podignu na sasvim novi nivo. Pored osveženja u vidu koktela i bazena koji je funkcionalan i otvoren za sve, posetioci će moći i da uživaju uz širok spektar kvalitetne muzike.

BelDream je ovoga puta odlučio da ugosti Vandal Steve-a, jednog od najveštijih DJ-eva na Balkanu, čoveka koga porede sa James Hype-om kada je u pitanju umeće koje je pokazao kroz deceniju karijere kako pred internacionalnom publikom, tako i kroz 4 Decks Session-e koje možete pronaći na njegovom YouTube kanalu.  Društvo u b2b setu će mu takodje praviti i mlada i talentovana Anna Mill, dok ćemo pored njih za pultom moći da vidimo Ziru i naravno našeg rezidenta Milhøuse-a.

Žurka počinje u 13h i trajaće do 20h. Celodnevnu ulaznicu od 300rsd će biti dostupne na ulazu, i kao i uvek, dress code je bela boja. Ponesite kupaće, veliki kez i dobar vibe sa sobom, i dodjite da uživamo ispod palmi!

Za rezervacije i više informacija možete se javiti putem stranica: FB i Insta