Moondance Festival 2021 objavio finalni Line Up, lokacije, ulaznice i Covid propusnice

Moondance Festival

Osmo izdanje Moondance Festivala 2021 Ltd objavljuje domaće i regionalne izvođače kompletirajući s već najavljenim headlinerima ovogodišnji Line Up kao i lokacije popratnih događaja. Uz već najavljenih pet berlinskih headlinera čime se potvrđuje sve čvršća veza između Moondancea, Berlina i Tresora, nastupiće više od 15 regionalnih izvođača.

S čak 6 događaja na 5 lokacija i više od 20 izvođača, Moondance najavljuje najluđi techno vikend u regiji.

Moondance festival 2021 Line Up

Magija započinje zagrijavanjem uz Moondance Warm Up u Beach baru Aquarius u Okrugu gornjem (Čiovo) u petak 30.7. od 17.00 – 21.00.

Istog dana od 19.00 – 21.00 u trogirskoj gradskoj većnici održaće se Moondance DJ & Music Production Workshop na kojem će Domenico Cipriani (The Analogue Cops) predstaviti napredne tehnike sound designa u prvom delu, dok će Pero FullHouse predstaviti nove Pioneer CDJ 3000 playere koje će i prisutni moći isprobati.

Moondance festival 2021 Workshops

Nakon toga sledi prvo veče u kuli Kamerlengo od 21.00 – 06.00  na kojoj će uz berlinske headlinere Handamadea, Madalbu i The Analogue Cops nastupiti techno entuzijast DJ Chanovski, underground komadir iz splitske Kocke –  El Commando, virtuoz za gramofonima – Jan Kinčl te domaćin Pero FullHouse koji će zatvoriti prvo veče festivala.

Moondance festival 2021 Dan prvi

Za najenergicnije tu je i Moondance Pirate Boat, koji kreće ispred kule Kamerlengo u subotu u 17.00 nakon čega sledi krstarenje oko obližnjih ostrva, te povratak u 21.00 na sam početak druge večeri u kuli.

Za pultom će se izmjenjivati techno tandem DJ Jock i  Marul.

Drugo veče otvara Edy C nakon koga slede nastupi DJ Jocka, Mozera, Alavuxa – beogradskog electro techno maga u live setu, bosanskog techno prvaka Forest Peoplea, berlinskih headlinera Pascal Hetzela i CYRKa u live verziji, te Skeptika za kraj večeri.

Moondance festival 2021 Dan drugi

Za kraj Moondance vikenda spremili smo Beach After Party od 07.00 – 14.00 na prekrasnoj plaži koju ćemo objaviti u samom finišu festivala. Legendarni Moondance After Party za kraj će zagrijati Tome R i  Marko Vuletić, Session digger, Fabris, te Pero FullHouse.

Doživi Moondance bez ikakvih restrikcija uz Covid propusnicu ili negativan test
Pandemija Covida- 19 je uticala na živote svih nas pa tako i na događaje širom sveta. Mi nismo izuzetak, pa za prisutnost na događajima ovakvoga tipa propisane su mere da bi mogli uživati u muzickim radostima. Za posetu ovim događajima potrebno je imati jedno od tri potvrde:

– dokaz o dve doze vakcine
– dokaz o preležanom virusu
– negativan test (PCR test ne stariji od 72 sata ili antigenski test ne stariji od 48 sati)

Ako nemate ni jedno od navedenoga, ispred kule Kamerlengo biće organizovano testiranje. Detaljna satnica biće objavljena na Moondance webu i Facebook stranici.

Ulaznice
Povoljne ulaznice za posetioce iz regiona potražite na Entrio stranicama ili na .

Moondance web
Sve o lokacijama, ulaznicama, izvođačima i ostalim servisnim informacijama možete pronaći na novoj Moondance stranici.

Moondance festival
Moondance festival je vodeći regionalni underground techno festival. Dobitnik više nagrada Ambasador za najbolji hrvatski festival nudi egzotičnu kombinaciju klasičnog i modernog techna u spektakularnom ambijentu srednjovjekovne kule Kamerlengo u jednom od najljepših svetskih ostrva-gradova – Trogiru. Beskompromisni Line Up uz minimalističku produkciju kao i ozbiljinu publiku iz svih krajeva sveta čini Moondance snom svakog pravog technoljupca.

Vidimo se na još jednom izdanju vašeg omiljenog festivala!

Prethodni tekstSea Dance festival za finale leta uz Brejchu, Maceo Plexa i Tale Of Us
Sledeći tekstOsnivač Lovefesta: Exit i Arsenal su pravi primer organizacije bezbednih događaja u Srbiji
Osnivač i urednik svih Grotto kanala. Ljubitelj kvalitetne muzike i dobre zabave!