Sonus objavio prva imena za 2022. godinu

Saznajte koje svetske zvezde dolaze na Pag od 21 do 25.08.2022.

95
Sonus festival

Na Sonus festivalu muzika ne prestaje tokom 5 dana I 5 noći. Plešeš pored plaže s pogledom na more pod otvorenim nebom i suncem koje sija i pretvara se u prelepi zalazak dok ne padne noć i zvezde obasjaju nekoliko desetina hiljada ljudi koji su došli čuti neke od najvećih zvezda svetske techno i house scene.

Nakon 2 godine pandemije koja je sprečila održavanje, po izboru posetilaca jedan od najboljih svetskih letnih festivala, Sonus se vraća od 21. do 25. avgusta s najbogatijim programom do sad.

Sonus festival 2022 Line Up

Poseban back 2 back tandem Ricardo Villalobos i Zip, po prvi put nastup bugarskog live techno maestra KiNKa, DJ set producenta svetskih hitova FISHER-a, Britanca koji svojim technom žari i pali svetskom scenom – Michael Bibija, Live nastup dame Giorgie Anguili ili nastup dvojca 999999999.

Mlađu generaciju techno izvođača predstaviće Kobosil, Reinier Zonneveld (Live), IMOGEN i Paula Temple.

Osmom izdanju ove petodnevne party avanture pridružiće se sad već globalne zvezde Amelie Lens, Sven Väth i Dixon kao i još 30 imena kao što su Loco Dice, Maceo Plex, Patrick Topping, Chris Liebing, ANNA, Rødhåd, Ben Klock, Jamie Jones, Sonja Moonear, Richie Hawtin i Seth Troxler.

Iza ovog jedinstvenog festivala koji iz godine u godinu okuplja posetioce iz više od 65 zemalja sveta stoje organizatori Time Warp iz nemačkog Mannheima i We Love Sound iz Zagreba.

Širom sveta poznat kao letni underground festival, Sonus uvek okupi međunarodne ljubitelje kvalitetne techno i house muzike, ali i posetioce koji su osim u muzici došli uživati i u prelepom Jadranskom moru, krajoliku koji ostavlja bez daha, divnim plažama i lokalnim kulinarskim specijalitetima.

Papaya Sonus festival by Antonio Hant Corallo (Elephant Studio)
Photo: Antonio Hant Corallo (Elephant Studio)

Festival će se održati na plaži Zrće u klubovima Aquarius, Kalypso i Papaya opremljenim vrhunskim zvukom, plesnim podijumima pod otvorenim nebom, kao i mestima za opuštanje s pogledom na mirno more.

Kao i svake godine, posetioci mogu očekivati i Boat Partije na brodovima koji će isplovljavati na otvoreno more i pružiti jedinstveno muzičko iskustvo u prirodnom okruženju, drugačijem od klupskog.

Regionalne festivalske ulaznice biće u prodaji krajem avgusta 2021. godine putem ovog linka, dok će dnevne ulaznice biti dostupne na ulazu.

LINE UP (A-Z)

999999999
Adriatique
Âme
Amelie Lens
andhim
Andrea Oliva
ANNA
Ben Klock
Boris Brejcha
Chris Liebing
Dax J
Dixon
FISHER
Giorgia Angiuli Live
Hot Since 82
I Hate Models
IMOGEN
Jamie Jones
Joseph Capriati
Joyhauser
KiNK Live
Kobosil
Kölsch
Loco Dice
Luigi Madonna
Maceo Plex
Michael Bibi
Monika Kruse
Pan-Pot
Patrick Topping
Paula Temple
Reinier Zonneveld Live
Ricardo Villalobos b2b Zip
Richie Hawtin
Richy Ahmed
Rødhåd
Seth Troxler
SHDW & Obscure Shape
Sonja Moonear
Stephan Bodzin Live
Sven Väth
Trikk

Featured Photo: Sonus Press