Predstavljamo Energy Stage na devetom Fresh Wave Festivalu!

274
Fresh Wave Festival Energy Stage 2021

Neka od najuzbudljivijih imena regionalne elektronske muzičke scene, nastupiće na Energy bini predstojećeg Fresh Wave Festivala, koji će se od 5. do 7. avgusta održati na banjalučkoj tvrđavi Kastel!

Nakon više od šesnaest meseci, vreme je da se ponovo družimo i uživamo u muzici, slaveći ljubav i radost druženja na najboljem festivalu u BiH, a na ovoj jedinstvenoj bini publiku festivala očekuju nastupi gotovo dvadeset izvođača koji čine regionalnu scenu elektronskog zvuka!

Program festivala na Energy bini u okviru prve festivalske večeri svojim nastupima otvoriće Petar Dundov, Forniva, Andrej Jelić, Stefan Ivanković, Lūka i Goran Emkić.

Jedan od pionira elektronskog zvuka na ovom delu planete Petar Dundov, apsolutna je regionalna zvezda koji iza sebe ima neverovatan broj nastupa i popriličan broj izdanja čiji uticaj je teško merljiv, ali je sasvim sigurno bio presudan za afirmaciju mnogobrojnih izvođalča elektronske muzike. Iako reč “techno” možda ne daje dovoljno detalja o njegovom stilu, verovatno je to najbliži opis onoga čega se njegova muzika drži pa ipak to je osećaj da su njegove pesme doslovno žive, razvijaju se, šire i povećavaju intenzitet, što njegovoj muzici daje jedinstveni zvuk, a njegovim nastupima epitete neponovljivih i nezaboravnih.

Druga festivalska noć na Energy bini, 6. avgusta na Fresh Wave Festival donosi nastupe izvođača Space Motion, Roxa, Calkins, Mekhu, Rezident festivala Woodie i bračni b2b Jome Maje, još jednog od rezidenta festivala i Marka Vukovića.

Space Motion redovno nastupa na svim krajevima sveta za najuglednije izdavače i festivale. Njegov doprinos muzici ogleda se kroz najcenjenijie svetske plejliste, striming kanale i listama za preuzimanje muzike u poslednjih nekoliko godina. Neuporediva energija i strast nastupa stekli su mu međunarodno priznanje među vodećim muzičkim uticajima i globalnom klubskom zajednicom.

Poslednje festivalkske večeri Energy binu Fresh Wave Festivala obeležiće nastup Sinise Tamamovica, a uz jedno od najprepznatljivijih DJ imena iz Banjaluke nastupiće DJ A Radija Wade Newhouse, ali i uticajna regionalna imena: TKNO, Miloš Vujović, Damir Hoffman i Forest People.

Sinisa Tamamovic je bez sumnje miljenik festivalske publike i jedan od najuspješnijih izvođača elektronske muzike iz BiH ikad! Insistiranje na visokom kvalitetu zvuka, dijamantski brušenoj produkciji i principijelnoj doslednosti u beskompromisno dobroj selekciji traka Sinišu čini uvek zanimljivim izvođačem, ali i producentom, što potvrđuju stalni nastupi i uvek nova izdanja koja se kroz setove nekih od najvećih zvezda elektronskog zvuka mogu čuti širom sveta. Zato na predstojećem izdanju Fresh Wave Festivala slobodno možemo očekivati još jednu bravuru za DJ pultom, koju ne smete propustiti!

Ulaznice za deveto izdanje Nektar Fresh Wave Festivala dostupne su putem ticket servisa Kupikartu.ba, a u prodaji su paket trodnevne ulaznice po ceni od 60 KM (30 €), trodnevne VIP ulaznice po ceni od 100 KM (50 €), jednodnevne ulaznice po ceni od 30 KM (15 €) i jednodnevne VIP ulaznice po ceni od 50 KM (25 €). Festivalske ulaznice mogu da se kupe i na prodajnim mestima Kupikartu širom BiH. Napominjemo da svi koji su zadržali prošlogodišnje ulaznice iste mogu iskorititi za ulazak na ovogodišnje izdanje festivala.

Prethodni tekstLovefest: Sve što treba da znate o Covid merama na festivalu
Sledeći tekstNaučna studija sa Exita pokazala – uz ograničenja ulaska, festivali nisu mesta masovnog širenja virusa!