Novosađanin Miles High izdaje traku za “Dobar House”

254
Miles High by Nikola Vuić

Novosađanin Aleksandar Grbić, poznatiji kao Miles High, izdaje ovog meseca House numeru pod nazivom “Daj Mi Malo” za hrvatski label  “Dobar House” u vlasnistvu Tom Bug-a.

Pesma sadrži vokale snimljene na srpskom jeziku i kada dodate na to house ritam, funky gitare, disco sintove i jazz harmonije, dobijate fuziju zvukova koji zvuče ovako!

Numera izlazi 23.7.2021. i već se vrtela na popularnoj Hrvatskoj radio stanici Yammat FM, gde ju je u jednoj od emsija pustio Yesh.

Uskoro se očekuje i spot za pesmu pa ćete moci da uživate u audio-vizuelnom dozivljaju koji je autor spremio za vas.

Iza imena Miles High stoji Aleksandar Grbić iz Novog Sada, a samo ime nastaje sasvim slučajno kada je Aleksandar dobio priliku da pušta jazz i funk u opuštenoj atmosferi lokalnih novosadskih kafića i pabova.

Posle vise od 6 godina bavljenja Drum&Bass muzikom u sastavu Netics, Aleksandar odlucuje da se vrati svojim korenima i da za tu priliku iskoristi svoje sadašnje ime – Miles High.

U avgustu 2018. godine, objavljuje svoj prvi EP “What You Talking About” za brazilsku kuću “Sektor 021”.

U izobilju muzike koja ga okružuje, Miles High se ne ograničava samo na jedan žanr, te se danas za njegovo ime vezuje house, funk, disco i jazz, i sve to je polako počeo da implementira u svoje pesme.

Featured Photo: Nikola Vuić

Prethodni tekstRasprodato 70% VIP i preko 50% regularnih ulaznica za deveti Nektar Fresh Wave Festival!
Sledeći tekstRanchaTek donosi Cosmic Techno u Barutanu i na Energija fest