Večeras poslednje veče Lovefesta 2021

505
Loco dice seth troxler lovefest 2021 marko edge
photo by EDGE

Drugi festivalski dan počeo je vrelo već od 15h kada su na Lovefest VODAVODA H2O bini nastupili Joseph Capriati i Seth Troxler. Njih dvojica napravili su set za pamćenje, a uz njih nastupale su i legende domaće scene Marko Milosavljević i Dejan Milićević.

Publika dočekala čuveno Coke Fire jutro uz Loco Dice-a 

Druge festivalske noću na Coke Fire bini nastupili su Seth Troxler, Loco Dice, a na bis je došao i Joseph Capriati, koji je drugu noć zaredom oduševio publiku. Na Ultra Energy Stage publika je osvanula uz muziku koju su puštali Jamie Tiller, Tornado Wallace, DJ Fett Burger i Telephones.

Zoi, Fox i Surreal napravili pometnju među fanovima 

Najenergičnija bina, Jameson Live Stage sinoć je svoj program otvorila nastupom mlade umetnice Zoi, koja je svoje hitove pevala uglas sa hiljadama fanova. Fox i Surreal napravili su spektakl za pamćenje, a uz njih su nastupili Kene Beri, Zicer Inc, Elon i Brzo Trči Ljanmi.

Gorki list 99 Stage najpopularnija najmanja bina na svetu

Ako je Fire bina najveća u regionu, Gorki list 99 Stage je najmanji na svetu, jer prima samo 99 ljudi u isto vreme. Ova bina bila je konstantno prepuna ljudi, a na njoj već godinama unazad nastupaju mlade nade i popularni mladi domaći izvođači.

Apollonia, Jamie Jones, Artan Lili i Buč Kesidi zvezde poslednje festivalske večeri 

Poslednjeg festivalskog dana na VODAVODA H2O bini nastupiće domaći izvođači Vietmens i Kristijan Molnar. Na Coke Fire Stage stižu William Djoko, Apollonia i Jamie Jones, dok će Ulstra Energy Stage biti domaćin za izvođaće među kojima su Alton Miller, Patrice Scott, Lakuti i Tama Sumo. Četrnaesto izdanje Jelen Lovefesta zatvoriće američki di-džej Timmy Regisford, koji na sceni traje već više od tri decenije.

Na Jameson Live Stage dolaze Stereo Banana, Kolja, Artan Lili i Buč Kesidi, a na Gorki list 99 Stage Cristina Lazic, Natasha, Runy, Shimammo, DJ Lale i Cvtkvc.

lovefest 2021

Ko može da poseti festival?

Podsećamo da na festival mogu da dođu svi oni koji imaju potvrdu o vakcinaciji (zeleni sertifikat ili odštampanu potvrdu) ili negativan PCR test ne stariji od 72 sata, potvrdu o preležanoj bolesti Covid-19, ne stariju od šest meseci ili bilo koji antigenski test urađen u ovlašćenoj laboratoriji ne stariji od 48 sati, ili odrađen na ulazu u festivalsku lokaciju po povlašćenoj ceni uz kartu.

Prethodni tekstNajposećeniji četvrtak u istoriji Lovefesta
Sledeći tekstLovefest završen uz ovacije. Festivalsko izdanje za pamćenje.
Osnivač i urednik svih Grotto kanala. Ljubitelj kvalitetne muzike i dobre zabave!