EPIZODE Albania kompletirao lineup. Među imenima CAROLA, BIBI, RICHY AHMED, GUTI…

53
Epizode Albania 2021

Jedan od najuzbudljivijih muzičkih i umetničkih festivala na svetu – EPIZODE, premijerno stiže na rajsku plažu Rana e Hedhun u Shengjinu u Albaniji od 23. do 26. septembra 2021. Jedinstveni doživljaj dolazi u paketu sa dvadesetčetvoročasovnim programom vrhunske elektronske muzike i dnevnim aktivnostima na prelepoj novoj lokaciji uz EPIZODE koji stvara zapanjujuće umetničko okruženje.

Lista izvođača je sada upotpunjena zvezdama uključujući širok spektar planetarnih house i techno ikona, kao što su MARCO CAROLA, MICHAEL BIBI, RICHY AHMED, HECTOR, GUTI, MARGARET DYGAS i VOIGT.MAS. Pored njih, publika će uživati u setovima međunarodno priznatih izvođača kao što su CHKLTE, DAN ANDREI, DAVID GTRONIC, JANERET, JAVIER CARBALLO, MAHONY i YULIA NIKO, kao i ALBAN HI-DINI, E/TAPE, LIBURN, MASHKOV i TYOMA.

epizode albania full lineup 2021

Od ove nedelje cena Multi Pass ulaznica biće 119 €, dok će balkanske zemlje imati posebnu cenu od 64 €. Sister Multi Pass će biti dostupan po 119 €, a grupni Multi Pass po 269 €. Ulaznice se mogu kupiti putem linka na Epizode sajtu: www.epizode.eu

Prethodni tekstdRUMELODY otkrio novu Ninu Kraviz i snima album sa njom!
Sledeći tekstLive DJ set na 4 playera. Vandal Steve u petak na splavu Leto.
Osnivač i urednik svih Grotto kanala. Ljubitelj kvalitetne muzike i dobre zabave!