DJ kolektiv NIGHT SHIFT po prvi put ove subote u DOT-u

130
Filip Fisher night shift
Processed with VSCO with b1 preset

Predstojeće subote, 23. oktobra u klubu DOT ugostiće DJ kolektiv i event organizaciju Night Shift Belgrade. Za pultom će se naći Filip Fisher, Nemo i Umique.

Filip Fisher se DJ-ingom i produkcijom bavi već  10 godina. Vlasnik je i Purrrecords lejbla. U subotu od njega možete očekivati deep progressive i melodične techno bitove sa suptilnom notom underground zvuka. Njegove trake nekoliko puta su se našle u Top100 na Beatport-u i Traxsource-u. Nastupao je na značajnim evropskim i svetskim festivala, što znači samo jedno: DJ boot je delio sa velikim DJ imenima.

Nemanja Joksić, poznatiji kao Nemo u muzičke vode uplivao je još kao tinejdžer, a konkretno DJ-ingom i produkijom se bavi skoro 3 godine. Na njegovim setovima čućete progressive house i melodic techno sa primesama indie dance-a. Iza sebe ima i dva uspešna izdanja . Jedno na etiketi I Am Different pod nazivom Hare Hare, koju su podržala svetska imena progressive house-a. Drugo izdanje, pod nazivom Finally, izdao je za Evitative Records i ono je dostiglo 59. mesto na Beatport Top 100 Medolic House & Techno chart-u.

Umique (Uroš Mitrović) na žurkama preferira da pušta techno, melodic techno i indie dance. Na klupskoj sceni Beograda izgradio je sebi ime, a od nastupa generalno izdvaja ovogodišnji Exit, na kom je radio b2b sa Filipom Fisherom, kao i nastupe sa svojom ekipom iz Night Shift Belgrade organizacije čiji je trenutno rezident.

subota night shift dot beograd 2021

Veče pre Night Shift-a svratite na r’n’b i hip-hop senzaciju Cherry on top.

Narednog vikenda, tačnije 30.10., očekuje vas specijalno techno iznenađenje u DOT-u: Lag i RanchaTek.

Vidimo se!

Prethodni tekstNovi Betmen je sniman i u Printworksu
Sledeći tekstYousef se pridružuje lajnapu Central Dance Eventa
Osnivač i urednik svih Grotto kanala. Ljubitelj kvalitetne muzike i dobre zabave!