JAKA TEHNO SUBOTA U DOT-u

148
techno subota u klubu DOT beograd 2021

Za sve ljubitelje pravog, sirovog, oldschool, ali i aktuelnog tehno zvuka ova subota u klubu DOT je prava simbioza svega navedenog jer po prvi put DJ pult dele LAG i RanchaTek. Za ova dva ozbiljna tehnaša nije potrebna neka posebna najava jer  prvenstveno,  produkcija govori za njih, a onda i činjenica da se nakon njihovog nastupa, danima širi pozitivan eho.

LAG –  Promoter andergraund kulture, DJ i producent , jedan je od predstavnika novog talasa tehno umetnika. Lagovi brojni DJ nastupi govore mnogo o njegovoj sposobnosti da publici pruži intenzivno sonično iskustvo i povede ih na put kroz brojne nijanse klupske muzike. Blistav kvalitet i vredan rad brzo su ga plasirali u pultove svetski poznatih klubova kao što su Trezor, Berghain, D-Edge, Corsica Studios i mnogi drugi, a njegova izdanja na etiketama kao što su roterdamski MORD, londonski THEM i berlinski Elements našla su dom u muzičkim kolekcijama kako mladih klabera, punih energije i željnih nečeg novog, tako i starih rejvera – lovaca na umeće koje iskusno uho sa radošću prepozna.

LAG and Ranchatek DOT 2021
LAG & Ranchatek

RanchaTek –  DJ/producent dobro poznat po svom specifičnom melodijskom  tehno zvuk. Potpisan na mnoge velike etikete kao što su: Intec Digital, Toolroom, 1605 Music Therapy, Pornografski snimci, Unity, Funkín Deep, Hotfingers, Loose, Nervous, IAMT, Say What?… Još u ranim fazama svoje producentske karijere, RanchaTek je imao nekoliko Beatport Top 100 numera i neka izdanja kao br.1 na Beatportu. 2017/18. muzički magazin Mixmag uvrstio ga je u top 15 Balkanskih DJ-eva.

Molimo sve da pripreme svoje COVID propusnice.

Prethodni tekstREWIND MOMENTS – Retro PsyTrance @Zappa Barka, 19.11.2021
Sledeći tekstBeograd pod maskama sa Denisom Horvatom
Osnivač i urednik svih Grotto kanala. Ljubitelj kvalitetne muzike i dobre zabave!