House subota u DOT-u: PLESNA TAČKA

88
DOT Danilo Kas Plesna Tacka

Dobro se protegnite u subotu, 13. novembra, jer vas u DOT-u čeka PLESNA TAČKA – pravi house party sa najjačom ekipom ovog žanra kod nas: Danilo Kas, Luton, Cosmic G, NMNJ, Sergej Krstić, Igor V i Nneco. Ujedno, Danilo će proslaviti svoj rođendan, pa je to dupli razlog za sjajan provod.

Rođendandžija večeri, Danilo Kas, pripada novoj generaciji DJ-eva koja prevazilazi žanrovske i stilske podele, uz dinamične setove koji idu od funk-a, soula, i house-a do eklektičnih i plesnih klupskih numera.

Luton se kreće u celokupnom spektru house muzike, a njegov prvi instrument – bubanj, svakako je zaslužan za to. Na DJ sceni je više od pet godina, a energične setove priređivao je na velikom broju klupskih događaja, ali i festivala poput Exita, Dev9tke, No Sleepa. Krajem septembra ove godine izbacio je i single pod nazivom “I Don’t Know Sweetheart.”

Cosmic G je alijas beogradskog DJ-a i producent Igora Radoševića, koji svoju muziku definiše kao kombinaciju trance-a, house-a i zvuka 90-tih. Rado viđen DJ gost prestoničkih klubova, ali i festivala u poslednje vreme, Cosmic G poznat je po setovima koje karakterišu nepredvidivost i uzbuđenje. U pogledu produkcije, njegov zvuk je fuzija različitih žanrova, sa naglaskom na perkusije i netipične strukture. Objavljivao je na lejblovima kao što su “Snippets” i “System 108”.

NMNJ, odnosno Nemanja Vujić, rođeni je Požarevljanin, sa adresom u Beogradu. DJ-ingom se bavi od 2015. godine, i za to vreme je puštao u brojnim domaćim klubovima i na festivalima. Sa živopisnim i širokim muzičkim ukusom, NMNJ je u stalnoj potrazi za savršenom house formulom.

Na beogradskoj DJ sceni, Sergej Krstić je prisutan od 2019. godine. Svojim setovima uvek oslikava različite muzičke pejzaže, a inspiraciju pronalazi u plesnim i energičnim ritmovima. Ove godine nastupao je na Urban Bug-u na Exitu i na festivalu Dev9t.

Igor V i Nneco nerazdvojni su od srednje škole, a i za pultom su od 2018. godine. Predstavljaju se  setovima koje karakteriše kombinacija različitih žanrova, kako organske tako i elektronske muzike.

  • KLJUČNE REČI
  • Dot
Prethodni tekstBoris Brejcha objavio novi singl i najavio deseti studijski album
Sledeći tekstZa 20 godina EXIT doneo domaćoj privredi više od 200 miliona evra