All Nighter koji smo svi čekali: Ilija Djokovic ove subote u DOT-u

332
ilija djokovic Point Beyond 001 press 2020

Jedan od glavnih predvodnika domaće i regionalne techno scene, Ilija Djokovic u subotu, 20. novembra imaće All Nighter u DOT-u. Očekujte veče fenomenalnog techno-a!

Ilija Djokovic DOT All Night Long 2021

Vrtoglavni uspeh Ilija je doživeo 2019. godine kada je potpisao za eminentni “Drucomde” lejbl, čuvenog Adama Beyera. Naravno, ovome je prethodilo 9 godina posvećenosti produciranju i DJ-ingu, koje je Ilija radio sa velikom ljubavlju prema muzici.

Kako je istakao u intervjuu za Blender, jedan od highlighta njegove karijere bili su to što je 2019. godine bio broj 1 na Beatport Techno chartu sa trakom “Atom”, kao i njegovo debi izdanje na Drumcode-u.

Nakon toga sam po prvi put osetio veliko prepoznavanje među internacionalno uspešnim DJ-evima i otvorio sebi mnoga vrata“, naglasio je Ilija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ilija Djokovic (@ilijadjokovic)

Njegov rad nije podržao samo Adam Beyer, već i Tale Of Us, John Digweed, Pan-Pot i drugi. DJ pult je delio sa svetskim imenima kao što su, između ostalih, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Solomun, Stephan Bodzin i Loco Dice. 2019. godine (koja se čini kao njegova srećna), našao se na 7. mestu najprodavanijih izvođača na Beatportu.

Nastupao je na Amsterdam Dance Eventu, EXIT-u i mnogim drugim regionalnim i evropskim festivalima. Poznat je po energičnim setovima sačinjenim od melodičnog i euforičnog tehna, a to možete očekivati i ove subote u DOT-u.

U istom klubu vas u četvrtak, 18. novembra čeka vas Let’s Mix It Showcase žurka, sa Minom Poznanović, Paom Paustom i The+.

Featured Photo: Stojan Mihajlov

Prethodni tekstJoris Voorn za reprizu novogodišnje noći na Central Dance Eventu
Sledeći tekstLеt’s Mix It Showcase večeras u DOT-u