Lеt’s Mix It Showcase večeras u DOT-u

Sa mladim nadama domaće scene koje obećavaju

71
Lets Mix It Showcase DOT

Večeras, 18. novembra beogradski klub DOT ugostiće tri mlada DJ-a koji nose ogromni potencijal, a koje morate da čujete. Oni su Mina Poznanović, Pao Pausto i THE+, i iskreni da budemo – već sada kidaju.

Mina Poznanović bila je trećeplasirana na prošlogodišnjem Lеt’s Mix It takmičenju. Ona smatra da je rejv mnogo više od muzike i umetnosti, što se na njenim setovima i oseti u atmosferi koju pravi. Kroz njene setove provlače se techno, house, minimal i breakbeat zvuci.

Pogledajte intervju koji smo snimili sa Minom OVDE.

Mladi Beograđanin, Pao Pausto, završio je muzičku produkciju na SAE institutu. Za vreme karantina svakodnevno je puštao live setove na društvenim mrežama kako bi održao u ljudima iskru slobode i nadahnuća, koju smatra izrazito bitnom u stvaralaštvu, te muzici. Njegovi setovi su fuzija više žanrova sa akcentom na techno zvuk, s obzirom da preferira lejblove poput Drumcode-a, Truesoul-a, IAMT-a, Terminal-a i Codex-a, itd.

THE+ je duo iza koga stoje Dragoslav Dimitrijević i Damir Perić. Svoju karijeru započinju 2017. godine u Novom Sadu gde za vrlo kratko vreme počinju sa gostovanjima po najpoznatijim novosadskim klubovima, a kasnije i beogradskim. Tvorci su koncepta Razbibriga kroz koji održavaju lokalnu scenu u rodnom Novom Kneževcu. 2020. godina Dragoslav i Damir počinju samostalno da nastupuju, ali i dalje pod istim imenom, THE+. Bilo da nastupaju zajedno ili pojedinačno, u njihovim setovima mogu se čuti sve nijanse house i techno zvuka, isprekidane acidom i break beatom.

Let’s Mix It Showcase održava se svakog drugog četvrtka u klubu DOT.

Let’s Mix It je nova agencija sa sedištem u Beogradu, koja se osnovana sa idejom sada već tradicionalnog Let’s Mix It takmičenja. Agencije će biti usmerena na stvaranje mladih talenata, tj. na izgradnju karijera pobednika i polufinalista takmičenja, kao i njihovu edukaciju i artist menadžment. Let’s Mix It agenciju osnovali su eminentni ljudi iz muzičke industrije sa više od 20 godina iskustva.

Tokom vikenda, u subotu 20. novembra čeka vas All Nighter žurka Ilije Djokovica.

Prethodni tekstAll Nighter koji smo svi čekali: Ilija Djokovic ove subote u DOT-u
Sledeći tekstUP Festival predstavlja novi serijal događaja