DJ-evi će u budućnosti biti i sami svoji lajtmeni?

157
SoundSwitch Control One

SoundSwitch, jedan od vodećih proizvođača softvera i hardvera za osvetljenje, razvio je kontroler koji DJ koristi za kontrolu svetla direktno sa njega ili preko Denon DJ Prime uređaja.

Control One poseduje osvetljene padove za pokretanje svetlosnih sekvenci, namenske DMX izlaze, dva USB B porta za povezivanje sa drugim DJ hardverom i OLED ekran.

Kontroler je dizajniran da radi sa SoundSwitch aplikacijom na laptopu, ali ga DJ-evi mogu koristiti sa bilo kojim hardverom koji pokreće Engine OS, Denon DJ Prime softverom, uključujući tu Prime 4, Prime GO pa čak i na Numarkovom nedavno najavljenom MixStreamu. Takođe radi i sa vodećim Prime uređajem SC6000 kompanije Denon DJ.

To znači da DJ-evi mogu da kontrolišu svetla bez laptopa, sinhronizovano sa muzikom koju već puštaju sa svog Prime uređaja. A ako su analizirali muziku u Engine OS-u, on automatski kreira Light Show za svaku numeru, kojim se onda može manipulisati iz Control One-a.

Control One takođe radi sa Ableton Linkom, što znači da Live Artisti mogu bežično da sinhronizuju svetla sa svojom nastupom, a takođe će se povezati na VirtualDJ i Serato. Uređaj ima ugrađenu memoriju za čuvanje podešavanja za pojedinačne lokacije i nastupe, a takođe radi sa Philips Hue sistemima za streamove od kuće.

Više informacija o proizvodu imate na ovom linku, a pogledajte i Promo video ispod.

Prethodni tekstBlack Coffee, Bonobo, David Guetta i drugi nominovani za Grammy nagrade
Sledeći tekstNo Sleep! Ovaj kratki film sa Exita daće vam energiju za mnogo veću žurku na proleće