Kompletiran program Central Dance Event 2022 novogodišnjeg maratona

Među hedlajnerima zvezde svetske elektronske scene – Amelie Lens, Hot Since 82, UMEK, Joris Voorn

444
Central Dance Event 2022 izvodjaci

Četvorodnevni novogodišnji maraton Central Dance Event 2022 biće održan od 30. decembra do 2. januara u Hangaru u Luci Beograd uz nastupe svetskih zvezda elektronske scene kao što su Amelie Lens, Hot Since 82, UMEK, Joris Voorn, Yousef, Sama’ Abdulhadi i AmyElle. Njima će se pridružiti postava najboljih i najtraženijih domaćih izvođača među kojima su Marko Nastić, Dejan Milićević, Ilija Đoković, Lea Dobričić, Andrew Meller, Marko Milosavljević, IDQ, Kid Kimi, Marko Vuković, Joma Maja, Groovyman, Mina Poznanović i The+.

Deveto izdanje Central Dance Eventa u četvrtak 30. decembra otvara belgijska techno heroina Amelie Lens, koju je muzička industrija svrstala u sam vrh scene. Te večeri, domaću podršku pružiće joj član Drumcode familije Ilija Đoković koji gradi internacionalnu karijeru, harizmatična Lea Dobričić, jedna od najtraženijih regionalnih izvođača i The+ koji je osvojio drugo mesto na ovogodišnjem Let’s Mix It DJ takmičenju.

Balkanska ikona tehna i jedan od najvećih regionalnih izvođača svih vremena, UMEK, nastupiće u novogodišnjoj noći. Međunarodno priznat DJ i producent, sa karijerom dugom skoro tri decenije, UMEK je jedan od miljenika beogradske publike i poznat po hitovima kao što su “Lanicor” i “Posing As Me”. On je neko je zaslužan za popularizaciju elektronske muzike na ovim prostorima. U najluđoj noći uz “oca slovenačkog tehna” nastupiće apsolutne legende lokalne elektronske scene Marko Nastić i Dejan Milićević, Marko Milosavljević – strastveni kolekcionar ploča i jedan od omiljenih DJ-eva klupske publike, predstavnik mlađe generacije Kid Kimi – DJ koji briše žanrovske granice i Groovyman – jedan od osnivača dua Gramophonedzie.

Central Dance Event 2022 Full Line Up

Repriza Nove godine rezervisana je za Jorisa Voorna koji predstavlja epicentar holandske elektronske scene i pozicionira andergraund house i techno na globalnoj muzičkoj mapi, pionirku palestinske techno scene Samu’ Abdulhadi i AmyElle koja pripada novoj generaciji britanskih house DJ-eva. Uz njih će nastupiti harizmatični DJ par Marko Vuković i Joma Maja koji svoj entuzijazam uvek prenose i na plesni podijum.

Central Dance Event novogodišnji maraton u nedelju 2. januara zatvaraju zaštitno lice modernog tech house zvuka Hot Since 82, jedan od najuspešnijih britanskih DJ-eva i producenata kojeg kritičari navode kao nekoga ko pušta najsofisticiraniju muziku i Yousef, tech house DJ, producent i organizator popularnih Circus žurki. Podršku će im pružiti Andrew Meller, producent koji osvaja svetske top liste, uspešni producentski trojac IDQ i Mina Poznanović, trećeplasirana na Let’s Mix It DJ takmičenju 2020.

Veoma ograničen broj kompleta za CDE 2022 je u prodaji po promo ceni od 4.490 dinara za parter i 5.490 dinara za VIP galeriju. Dvodnevne ulaznice za CDE 2022 mogu se nabaviti po ceni od 3.190 dinara za parter i 3.990 za VIP galeriju. U prodaji su takođe i jednodnevne ulaznice po ceni od 1.790 dinara (parter) i 2.290 dinara (VIP) za prvo veče; 1.890 dinara (parter) i 2.390 dinara (VIP) za doček Nove godine; 1.690 dinara (parter) i 2.190 dinara za reprizu Nove godine i 1.690 dinara (parter) i 2.190 dinara za poslednje veče novogodišnjeg maratona. Sve ulaznice mogu se kupiti onlajn putem Cooltix platforme, kao i na prodajnim mestima Ticket Visiona i Gigs Tixa.

Ispod možete pogledati kako je bilo na Warm Up žurci za Central Dance Event 2022.

Prethodni tekstOve subote B2B veče u DOT-u sa čak 6 izvođača!
Sledeći tekstFinska premijerka se izvinila zbog odlaska u klabing, jer je bila izložena koroni