Veliki Central Dance Event 2022 Giveaway

344
Grotto Central Dance Event 2022

Doček Nove 2022. godine za klabere počinje dan ranije, 30. decembra u Hangaru, zahvaljujući Central Dance Event organizaciji.

Ko sve nastupa na Central Dance Eventu 2022?

Tokom četiri noći, od četvrtka do nedelje, zabavljaće nas čak sedam svetskih i trenutno veoma popularnih imena sa elektronske scene od house preko tech house do techno žanra. Amelie Lens, Hot Since 82, Joris Voorn, Sama’ Abdulhadi, UMEK, Yousef i Amyelle.

Naravno, ne smemo zaboraviti i domaću DJ postavu koja tokom večeri svojim setovima dočekuje i ispraća gorepomenute artiste – Andrew Meller, Dejan Milićević, Groovyman, IDQ, Ilija Đoković, Joma Maja, Kid Kimi, Lea Dobričić, Marko Milosavljević, Marko Nastić, Marko Vuković, Mina Poznanović i The+ (ukupno njih 14).

A šta je sa afterima, hoće li biti aftera?

Biće, biće, nego šta. I to na novoj tajnoj lokaciji, koja će vam se sigurno svideti – više informacija o tome vrlo uskoro. Ali svakako se dobro naspavajte, jer nam uskoro kreće ludilo – taman da se vratimo u kondiciju!

Central Dance Event 2022 Giveaway

Razlog zašto ste ovde je da biste, ukoliko imate malo sreće i odradite šta treba, osvojili karte, pa da pređemo na stvar.

Grotto portal u saradnji sa CDE organizacijom će obradovati osam klabera, jer za vas imamo po dve karte za svaki dan.

Odlučili smo da se igramo na Instagramu, tako da kliknite na ovaj link i odradite sve što od vas zahtevamo.

Igra počinje večeras, 26. decembra u 21h i traje do srede 29. decembra do 21h.

Nakon toga ćemo uzeti u obzir sve prijave, proveriti da li je odrađeno ono što smo zahtevali i putem random sajta odabrati osmoro najsrećnijih i javiti im kako i gde mogu podići svoju kartu.

Šta drugo da vam kažemo osim srećno i vidimo se u Hangaru od četvrtka!

Prethodni tekstEXIT na proleće donosi veliku proslavu evropske titule za svoj No Sleep festival u Beogradu!
Sledeći tekstBlack Coffee radi na filmu “God Is A DJ”