Svako ko ima 10 dolara može postati DJ

219
The Beatport Plan Beatport DJ Web App

Beatport je predstavio “The Beatport Plan“, novu pretplatničku uslugu koja DJ-evima i ljubiteljima elektronske muzike daje pristup milionima pesama za samo 9,99 dolara mesečno. Integracijom sa Beatportovom popularnom online DJ aplikacijom, pretplatnici mogu odmah početi miksovanje, jer im neće biti potrebana nikakva DJ oprema.

Uz pretplatu dolazi više od 9 miliona pesama koje možete preslušavati, sačuvati ili praviti plejliste. Plan je integrisan sa Beatport mobilnom aplikacijom pa tako sve ovo možete uraditi i sa moba.

Plan omogućava preslušavanje pesama u celosti i kreiranje neograničenog broja plejlista na online DJ aplikaciji, a sve to u jednostavnom i poznatom okruženju koje svaki DJ verovatno već poznaje ukoliko je iole iskusan. Tu je i auto mix opcija koja daje mogućnost korisnicima da samo izaberu svoje plejliste, a softver će ih sam puštati i miksati.

Mislimo da će ovaj novi plan biti savršen za ljubitelje elektronske muzike i da će uz pomoć njega moći da nauče kako je to kontrolisati tok žurke ako ste za DJ pultom“, izjavio je Laren Agius.

Beatport online DJ aplikaciju možete pronaći ovde, a The Beatport Plan ovde.

Prethodni tekstSatorijeva “Čuda Vinčanske kulture” premijerno na Expo 2020 Dubai!
Sledeći tekstRanchaTek na Božić izdao prvo 2022 izdanje