Prva techno žurka ove godine u DOT-u

Bojan Vukmirović i Luka Concrete za DJ pultom All Night Long

233
DOT Concrete DJz All Night Long 2022

U subotu, 8. januara u beogradskom klubu DOT dogodiće se prvi allnighter u novoj godini. U pitanju je techno dvojac – Bojan Vukmirović i Luka Concrete, članovi kolektiva Concrete DJz.

Concrete DJz All Night Long DOT 2022

Ovaj etablirani Techno duo, pružiće klaberima iskustvo kakvo nude muzičari koji su godinama u ovoj sferi. Bojan Vukmirović, dobro poznat beogradskoj publici kreće se kroz Techno žanr, raspona od dosta mračnog i tvrdog do onog melodičnijeg. Pult je delio sa velikanima svetske Underground scene, a njegove trake našle su se naizdanjima etiketa “Reload Black”, “Naked Lunch”, “Eclipse Recording”, “Blackout Audio”. Eksperimentisao je sa drugim muzičkim žanrovima kroz saradnju na projektu “Omladina voli rejvove” i producirao kompletan album repera Arafata, pod nazivom “Zakuni se”.

Njegovog kolegu, Luku Concrete, odlikuje dugogodišnje prisustvo na domaćoj Techno sceni, tokom kojeg je ostvario impozantnu karijeru koja se ogleda u brojnim izdanjima, nastupima i organizovanjem žurki u zemlji i inostranstvu. Pult je delio sa svetskim imenima poput Dave Clarke-a, Sam Paganinija i mnogih drugih. U toku studijskog rada sa Concrete DJz ekipom nastala su četiri samostalna EP izdanja na ploči i više od 20 kolaboracija sa drugim DJ-evima na sceni.

Cena karte je 500 dinara, a covid propusnice su obavezne.

Prethodni tekstRanchaTek na Božić izdao prvo 2022 izdanje
Sledeći tekstHot Since 82 pokrenuo Remix takmičenje