Lilly Palmer u maju prvi put pred beogradskom publikom u Barutani

Karte su već u prodaji

166
Lilly Palmer

Prvi buking u devetoj sezoni kultnog beogradskog letnjeg kluba Barutana je Lilly Palmer, mlada Švajcarkinja sa trenutnim prebivalištem u blizini Amsterdama, koja će debitovati pred lokalnom publikom u subotu 21. maja.

Uz moćne, impulsivne techno i melanholične deep zvuke, intrigantne melodije i uzbudljive bas linije, Lilly stvara jedinstven i energičan vajb šaljući svoju publiku na putovanje u drugu muzičku dimenziju. Muziku smatra slobodom – slobodom izražavanja i procesom transformacije emocija, dok stvara konekciju sa publikom, a ovu filozofiju prenosi i na svoje setove u okviru kojih sebe ne ograničava na srodne žanrove.

Predstavnik je evropskog andergraunda, DJ-ingom se bavi od 2015. godine, dok ljubav prema muzici gaji od detinjstva. Elektronska muzika je njena strast. Odrastavši u Cirihu dosta vremena je provodila u kontaktu sa tamošnjom andergraund scenom, što je rezultiralo time da u potpunosti uroni u njeno magično elektronsko carstvo.

Lilly Palmer Barutana 2022

Zakoračivši u svet DJ-inga, njeni setovi su odmah dobili neverovatan fidbek od strane publike. Način na koji rezonuje želje publike izaziva sumanutu potražnju za ovom autentičnom i unikatnom umetnicom.

Nastupala je po klubovima i festivalima od Evrope, do Izraela, Libana, Vijetnama, Čilea i Indije. Bavi se i produkcijom u studiju u Amsterdamu, a njena izdanja našla su se na “Drumcode”, “Octopus”, “Spannung”, “Senso Sounds” i “Spacemonki Records” izdavačkim kućama.

Ulaznice su u prodaji putem Cooltix onlajn platforme, po promo ceni od 990 dinara za regularne karte i 1.390 dinara za VIP terasu.

Photos: Barutana Press

Prethodni tekstHot Since 82 pokrenuo Remix takmičenje
Sledeći tekstSatorijeva “Čuda Vinčanske kulture” oduševila publiku na Expo 2020 Dubai