Wise D & Kobe, MIJU i Dee ovog petka u halfu

Za pultom će se naći i dva mlada talenta iz Perfect Pitch DJ akademije

191
half klub Beograd

U petak, 21. januara od 23h, u klubu half očekuje vas sjajna postava i odlična kombinacija DJ-eva koja je pažljivo odabrana za ovaj vikend.

Wise D & Kobe nastavljaju serijal u klubu half sa svojim nastupima koji tamo važe za neke od najenergičnijih i najposecenijih u protekloj sezoni. Inače oni ove godine ulaze u drugu deceniju aktivnog postojanja na sceni i sve to obeležiće jednim velikim događajem koji spremaju za sve svoje prijatelje i poštovaoce uskoro.

U petak ćete premijerno čuti i deo njihovog novog materijala koji su spremali jako posvećeno za vreme ove, i dalje aktuelne pandemije.

Wise D Kobe MIJU Dee half

MIJU je jako talentovan ženski DJ. Već nekoliko godina živi u instranstu i jako uspešno se bavi ovim poslom. Iskoristila je svoj talenat i fantastičan muzički izbor, te je uspela i da postane rezident DJ u jednom od najboljih klubova na Baltiku – Opium. U njenim setovima najviše kombinuje breakbeat, house i acid zvuk propraćen inspirativnim melodijama i dobrim gruvom.

Dee kao što i sami znate spada u jednu od vodećih dama na domaćoj i regionalnoj DJ sceni. Ovo joj je prvi nastup posle dugo vremena u klubu half i oćekujemo ozbiljan muzički izbor, kao i uvek.

Takođe za DJ pultom naćiće se i otvoriti veče dva mlada talenta iz Perfect Pitch DJ akademije, a to su: Luka Jevtović i DJ Dario.

Featured Photo: half Facebook Page

Prethodni tekstSatorijeva “Čuda Vinčanske kulture” oduševila publiku na Expo 2020 Dubai
Sledeći tekstTech House je vladao Beatportom 2021. godine