Kevin de Vries i Aril Birkha u Drugstore-u!

381
illusions arrival

Nakon spektakularne žurke za Halloween, Illusions se vraća na velika vrata i dovodi dva sjajna artista u Beograd! U Drugstore-u će 12. marta nastupiti zvezda Afterlife-a Kevin de Vries iz Berlina i legenda elektronske muzike Aril Birkha. Pored njih nastupiće domaća zvezda u usponu, fenomenalni Coeus, kao i nezaobilazni Nexie. Pored main stage-a organizatori su spremili još kvalitetnog muzičkog sadržaja – u Black Room-u nastupiće Runy, Nemax i Vuk Smiljanić.

Kevin-De-Vries

Kevin De Vries je vrlo brzo pokupio simpatije publike i postao miljenik Afterlife fanova, zahvaljujući jedinstvenom zvuku koji dovodi zvučne sisteme do granice eksplozije, istovremeno se oslanjajući na moć tehna i euforiju transa. Njegovu muziku možete čuti u setovima največih imena poput Adam Beyer-a, Sven Vath-a, Solomuna i naravno Tale Of Us-a.

Aril-Brikha

Aril Brikha je veteran svetske tehno scene poreklom iz Irana kog i domaći klaberi dobro pamte i rado viđaju. Njegovi live setovi su bili veoma cenjeni sve od DEMF-a u Detroitu do Fabric-a u Londonu, dok je njegov prepoznatljivi hit Grove la Chord postao pravi klasik .

Karte za ovaj događaj su u pretprodaji po specijalnoj promo ceni od 790 RSD (Regular karte) i 1290 RSD (VIP karte) preko Gigstix prodajne mreže i u Vulkan knjižarama – iskoristite promo-cene i rezervišite svoje parče magije!

***

Illusions je svojevrsna odiseja između percepcije i realnosti. Naš cilj je da sve koje nas posete odvedemo na putovanje između mašte i stvarnosti, koji se međusobno prožimaju i dopunjuju sa jednim zajedničkim ciljem – da se nađemo u drugoj dimenziji, u kojoj su sva čula rasplamsana uz pomoć kvalitetne muzike i nesvakidašnje produkcije. Ovaj nekonvencionalni događaj doneće bogat elektronski zvuk i nesvakidašnje vizuelne efekte koji udruženi stvaraju magiju.

Prethodni tekstTech House je vladao Beatportom 2021. godine
Sledeći tekstEXIT predstavio ekskluzivni VR projekat na Svetskoj izložbi Expo Dubai
Osnivač i urednik svih Grotto kanala. Ljubitelj kvalitetne muzike i dobre zabave!