Shonky stiže 29. januara na Easy Tiger u half!

Najveći Easy Tiger ove sezone

430
Shonky by Roman Ketkov

Dragi ljubitelji kvalitetnog elektronskog underground zvuka obaveštavamo vas da će se do sad najveći Easy Tiger u klubu half ove zime održati u subotu 29. januara sa početkom u 23h!

Na prestižnom Void ozvučenju, koje je srce ovog kluba, posetioci će imati priliku da uživaju u nesvakidašnjoj kombinaciji umetnika, dva titana, koji će se sastati za pultom i prirediti vam nezaboravne extended setove, a to su – Shonky i Marko Nastić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by half (@half.belgrade)

Sa dugogodišnjim znanjem i iskustvom iza sebe, Shonky je majstor svog zanata, koji poseduje obilje talenata kako za DJ pultom tako i u studiju. Za one koji ne znaju, zajedno sa Dan Ghenaciom i Dyed Soundoromom čini Apolloniu, jedan od najpoznatijih i najtraženijih DJ sastava na svetu, nastupajući u najuglednijim i najuticajninim svetskim klubovima i festivalima.

Shonky je jedan od najboljih pariskih izvoznika kvalitetnog zvuka, koji osim u  njegovim setovima možete da čujete i na njegovim ranim EP-ovima kao što su “Olympia” (Freak n’ Chic), masivnom remixu “All I Can Say” Dantona Eeproma ili debi albumu u punoj dužini “Time Zero”, LP od 10 numera, pun hipnotičkih, kosmičkih džemova.

Marko Nastic by Marko Obradovic Edge
Marko Nastic / Photo: Marko Obradović Edge

Head honcho Easy Tiger party serijala i vinyl only izdavačke kuće, kao i domaćin ET večeri u klubu half, Marko Nastić, stiže pravo iz Brazila da vam zajedno sa Shonkyem pruži žurku za pamćenje u klubu koji je 2020. godine osvojio nagradu Ambasador za najbolji klub u regionu!

Dođite da ispratimo propisno ovaj dugi januar. Ulaznice su dostupne na svim GigsTix prodajnim mestima kao i online, po ceni od 1.199 rsd, a određeni kontingent naći će se i na samom ulazu u klub.

Featured Photo: Roman Ketkov

Prethodni tekstAndrew Meller konačno lansirao “Rewler Records”
Sledeći tekstEXIT nominovan za najbolji festival na svetu!