Novi Easy Tiger u halfu ove subote sa Huertom!

296
Huerta Marko Nastic half Easy Tiger

Posle fenomenalno dobrog provoda sa Shonkyem, Easy Tiger ove subote, 19. februara, dočekuje vlasnika sjajne “Leizure” etikete – Huertu.

Steve Huerta, DJ i producent iz Los Anđelesa, trenutno stacioniran u Berlinu, postaje zapažen na elektronskoj sceni sa trakama “Take Me Closer” i “Can’t Let Go” za “Amadeus Records”.

Njegov sledeći singl “Things I Didn’t Mean” koji je producirao sa Uruluom dostigao je zapanjujuće visine, a Stivova muzika je dobila podršku DJ Maga, BBC 1 i XLR8R i našla se u izdanjima za “Universal Music”, “Defected” i “Anjunadeep”.

Huertin stil se vraća na korene house muzike, zadržavajući dubok, moderan sjaj, ali ono što je možda najnepogrešivo je istančan osećaj atmosfere u njegovim muzičkim kompozicijama. Uz podršku najvećih izvođača u industriji, Huertine numere se mogu čuti u klubovima, festivalima i hangarima širom sveta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by half (@half.belgrade)

Pored Huerte, Marko Nastić dočekuje Vladu Janjića, jednog od najuticajnijih ličnosti srpske klupske scene. Vlada Janjić je učestvovao u kreiranju scene od početka, obeležio jednu epohu klabinga u Srbiji, i ušao u legendu još devedesetih sa svojim vanserijskim setovima u Industriji. Svojim DJ stilom u kome se susreću house, techno i elektronika iznad svega sledi svoj muzički uskus.

Karte su u prodaji po ceni od 1.000 rsd, online, kao i na svim Gigstix prodajnim mestima.

Žurka pocinje u 23h, a određeni kontingent karata će se naći i na ulazu u klub. Vidimo se!

Prethodni tekstTechno DJ i producent Lag izdaje novu ploču
Sledeći tekstNa EXIT 2022 stižu Honey Dijon, Maceo Plex, Reinier Zonneveld, Denis Sulta, ali i Calvin Harris