Easy Tiger i half predstavljaju Youandewana!

180
Easy Tiger i half predstavljaju Youandewana!
Easy Tiger serijal žurki u halfu se nastavlja! Za martovsko izdanje, ove subote, 05.03. Marko Nastić će po prvi put ugostiti dj-a i producenta koji stiže iz Berlina – Youandewana.
.
Ewan započinje svoju dj i producentsku karijeru u Velikoj Britaniji, izdajući svoj debi EP “Scarlett” 2006. godine na Moma Recordings-u, kojim je orijentisao svoj stil koji preovladava na izdanjima koja su usledila. Kada se preselio u prestonicu nemačke kulture, snimio je debi album “There Is No Right Time” / Aus Music. Youandewan stoji i iza fenomenalne vinyl only izdavačke kuće “Small Hours” koja ima već 4 impresivna izdanja.
.
U halfu ćete pored njih dvojice, posle dužeg vremena imati priliku da čujete i Italoboyz (Marca Donata) koji donosi hibridni zvuk house-a i techna, inspirisan minimalom, acid-houseom, džezom i high-tech funkom, kao i stalnog gosta, Vladimira Dragaša. Ulaznice su dostupne na svim Gigstix prodajnim mestima, kao i online po ceni od 1.000rsd, a određeni kontingent će se naći i na samom ulazu u klub!
Prethodni tekstMORNING TALES 18.03. Janeret [Yoyaku] x Kid Kimi x Nemax
Sledeći tekstNastup Lilly Palmer u Barutani pomera se na 27. maj
Osnivač i urednik svih Grotto kanala. Ljubitelj kvalitetne muzike i dobre zabave!