Drugo izdanje za „Suza Records“ potpisuje Hobin Rude

Hobin Rude

Ponosno predstavljamo drugo izdanje za „Suza Records„, mladog i veoma talentovanog DJ-a i producenta iz Srbije Ognjena, poznatijeg kao Hobin Rude.

EP pod nazivom „Dies Melior“ čine 3 trake „Lanio“, „Dolor“ i „Aerum“ koje su do sada dobile odličan feedback od mnogih velikih imena sa progresivne scene, kao što su: Hernan Cattaneo, Pedro Capelossi, Gux Jimenez, Simos Tagias, GMJ, Berni Turletti i mnogi drugi.

Hobin Rude (Ognjen Cerović) je 23-godišnji srpski progressive house DJ/muzički producent iz Beograda. U njegovim setovima i produkciji možete čuti uzbudljive melodične i progresivne vibracije pune emocija koje želi da predstavi publici. Elektronsku muziku počeo je da sluša još kao dete, 2010. godine, ali se konačno našao u progressive house-u 2015. godine, gde je dve godine kasnije za njega počelo potpuno novo poglavlje.

Hobin Rude Dies Melior EP Suza Records

Karijeru je započeo još 2017. godine, gde beleži izdanja na etiketama kao što su „Freegrant Music“, „Bonzai Progressive“, „Balkan Connection“, „Soundteller“, „The Purr“, „Balkan Connection South America“, „Modern Agenda“, „Strangers Beats“, „One of a Kind“, „Droid 9“, „aboriginal“, „Transensations Records“, „3rd Avenue“, „AMITABHA“, „Massive Harmony“ i mnoge druge.

Pored toga što je njegova izdanja četri puta podržao legendarni Hernan Cattaneo na svom Resident Podcast-u, podržali su ga i artisti kao što Nick Warren, Gabriel & Dresden, Solarstone, Armin Van Buuren, Nora En Pure, Antrim, DJ Ruby, Airwave, RIGOONI, Armen Miran, Fernando Ferreyra, Sahar Z, Matan Casspi, Nicolas Rada, Subandrio, Simply City, Sebastian Busto, Sebastian Sellares, Mariano Mellino, Weird Sounding Dude i mnogi drugi.

Nastupao je na značajnijim događajima u Barutani, žurkama u organizaciji Time Code-a, noćnom klubu Ignite, half i širom Srbije, na kojima je DJ pult delio sa poznatim domaćim izvođačima poput: Coeus, Jelly for the Babies, Amata, Tebra, Bokee, DJ Acim, Igor D, Lukai, Popi Divine, Illusory, Ranchatek, Milos Vujovic i mnogim drugim.

Ukoliko želite da podržite izdanje, možete ga preuzeti na nekom od ovih linkova.

Artisti koji žele da im se rad nađe na „Suzi“ mogu slati svoje trake na razmatranje (samo privatni SoundCloud linkovi) na sledeći email, gde ujedno mogu dobiti i sve dodatne informacije: records@progresivnasuza.com.

Featured Photo: Hobin Rude Facebook Page

Prethodni tekstNo Sleep festival 2022: Stižu Stephan Bodzin i još 20 novih izvođača!
Sledeći tekstVodeća zvezda progresiv trensa Neelix debituje u Barutani