Argy i Patrice Baumel stižu na IliusIons Panorama!

Illusions Panorama 21. maja na Galeriji Beograd

Illusions Argy Patrice Baumel Panorama Beograd

Da li ste se uželeli leta i zalaska sunca uz zavodljive bitove koji vas vode na putovanje između mašte i realnosti?

Ukoliko jeste, sigurno nećete propustiti novu Illusions Panorama žurku, koja u Beograd dovodi još dve zvezde Afterife-a! Ovoga puta će na Galeriji Beograd nastupiti Argy i Patrice Baumel, uz nezaobilaznu sjajnu domaću podršku koju ovog puta čine Mimi x FY, Nexie i Dee.

Ove godine vas sigurno nije zaobišao novi globalni dance hit „Tataki„, iza kog stoji upravo Argy, jedan od hedlajnera Illusions Panorama eventa. Poreklom sa Rodosa, a trenutno baziran u Berlinu, Argy je u proteklih 5 godina radio sa impresivnim nizom etiketa u rasponu od „Cocoona“ Svena Vatha i „Objectivity-ja“ Dennisa Ferrera, pa sve do „Ibadana i „Defecteda“, i naravno svima omiljenog „Afterlife-a“ za koji je i izdao „Tataki“. Pred ovim mladim i talentovanim dečkom tek stoji blistava karijera, kako u DJ-ingu, tako i u producentskom svetu.

Patrice Baumel je progressive producent i DJ koji je sebi isklesao jedinstven put kroz evropsku i globalnu elektronsku scenu. On je najbolji producent Beatport liste i vrhunski DJ koji u Amsterdamu ima status lokalnog superstara zbog dugogodišnje rezidenture u popularnom klubu Trouw. Njegovo ime može se naći na mnogim popularnim etiketama kao što su „Kompakt“, „Get Physical“, „Watergate“ i naravno „Afterlife“.

KARTE

Karte za ovaj događaj su u prodaji preko GigsTixa i u Vulkan knjizarama po ceni od 990 RSD za regularne i 1.690 RSD za VIP karte. Kako se bude bližio datum događaja, cene karata će se povećavati, pa savetujemo da požurite sa kupovinom.

Vrata Galerije se otvaraju u 19h – ukoliko ne želite da propustite prelep zalazak sunca uz panoramski pogled na Beograd, dođite na vreme!

O ILLUSIONS KONCEPTU

Illusions je svojevrsna odiseja između percepcije i realnosti. Naš cilj je da sve koje nas posete odvedemo na putovanje između mašte i stvarnosti, koji se međusobno prožimaju i dopunjuju sa jednim zajedničkim ciljem – da se nađemo u drugoj dimenziji, u kojoj su sva čula rasplamsana uz pomoć kvalitetne muzike i nesvakidašnje produkcije. Ovaj nekonvencionalni događaj doneće bogat elektronski zvuk i nesvakidašnje vizuelne efekte koji udruženi stvaraju magiju.

Prethodni tekstNema festivala bez Nine Kraviz!
Sledeći tekstheadroom rec. – nova izdavačka kuća na našoj sceni