Fresh Wave Camp 4 Free – za maksimalno festivalsko iskustvo!

68
Fresh Wave 10 besplatan kamp

Nakon najvećeg popusta do sada koji vas na kupikartu.ba čeka u vidu festivalskih Early Bird ulaznica, nastavljamo sa čašćenjem, kako i dolikuje proslavi prvih 10 godina Fresh Wave festivala!

Naime, za sve koji kupe trodnevnu festivalsku ulaznicu namenili smo mogućnost potpuno besplatnog boravka u festivalskom kampu! Povodom jubilarnog izdanja Fresh Wave festivala koji će se ovog leta od 11. do 13. avgusta održati na banjalučkoj tvrđavi Kastel, spremamo mnogo zanimljivih sadržaja u festivalskom kampu – mestu vrhunske zabave za sve koji se odluče da urone u maksimalno festivalsko iskustvo.

Smešten uz bedeme tvrđave Kastel, na levoj obali reke Vrbas, festivalski kamp će, osim kompletne infrastrukture, gastro ponude, bara, DJ stage-a i debele hladovine ispod krošnji višegodišnjih Vrba i Platana, posetiocima ponuditi i sadržaje na samoj reci, poput raftinga ili vožnje autohtonim i jedinstvenim, tradioconalnim Dajak čamcem.

Besplatan kamp Fresh Wave festival 2022

Kako obezbediti svoje kamp mesto?

Kako bi na vreme obezbedili svoje mesto u festivalskom kampu potrebno je da se uz već kupljenu trodnevnu festivalsku ulaznicu prijavite na e-mail: [email protected] ili da to učinite pozivom na broj +387 65 975 106.

Festivalski kampovi su mesta za potpuno uživanje u festivalskoj atmosferi, mesta za stvaranje konekcija među ljudima od kojih neka potraju za čitav život, mesta koja su epicentar najboljih festivalskih sadržaja, a ovog leta od 10. do 14. avgusta sve to i mnogo više nudi i kamp Fresh Wave festivala.

Napominjemo da je broj mesta besplatnog kampa ograničen, tako da požurite i rezervišite najbolji smeštaj za Fresh Wave 2022.

Jubilarno izdanje Fresh Wave Festivala ugostiće neke od najcjenjenijih i nauticajnjih izvođača sa svetske muzičke scene ikada, a u prvoj fazi objavljenih izvođača, koji će od 11. do 13. avgusta nastupiti na fantastičnoj tvrđavi Kastel u Banja Luci su: Adam Beyer, Sama` Abdulhadi, Technasia, Buč Kesidi, Senidah, Kukus, Z++, Vojko V. Mladen Tomic, AfterAffair, Sinisa Tamamovic, Coeus, Woodie, Nebs Jack i mnogi drugi!

Prethodni tekstDeveta sezona Barutane donosi koncerte i gostovanja svetskih DJ zvezda
Sledeći tekstPovoljnije regionalne ulaznice za dugoočekivani Sonus festival 2022