Matinée Fest otvara festivalsku sezonu na Kalemegdanu!

Matinee Fest 2021

Matinée Fest i ovog leta dovodi velika imena elektronske muzičke scene na Kalemegdansku tvrđavu kod Pobednika.

Ovogodišnje izdanje festivala trajaće tri dana 10-og, 11-og i 12-og juna, sa početkom od 18.00h do 03.00h.

Prvog dana Matinée Festa nastupiće techno zvezda i jedan od najtraženijih Live Act izvođača Matador. Takođe tu su i poznati španski DJ i producent Edu Imbernon, domaća techno zvezda Ilija Djoković, Filip Fisher i Monochromatic.

Drugi dan festivala po prvi put u Srbiji, sa popularne Jamie Jones-ove etikete „Hot Creations“, dolazi britanski DJ i producent Richy Ahmed, a pored njega nastupaće italijnski DJ Alex Kennon i zvezda u usponu atraktivna Amerikanka iz Majamija DJ Layla Benitez. Kao domaća podrška u DJ pultu će se naći house magovi Luton i Vuk Smiljanić.

Treći dan festivala melodic techno organizacija ILLUSIONS donosi svoju magiju na Matinée Fest. Nastupiće zvezda Afterlife-a Stephan Jolk, poznati progressive DJ Elke Klejin, a od domaćih izvodjača fenomenalni Space Motion, Nexie i Lukai.

Matinee Fest 2022 Line Up

Beograd je prošle godine predstavio ovaj unikatan festival Matinée Fest, na kojem su nastupale zvezde DJ scene, kao što su Honey Dijon, Fideles, Sébastien Léger, Rodriguez Jr. Kristijan Molnar, After Affair, Andrew Meller…

Posećenost i interesovanje za ovaj festival se pokazao kao jedan od najatraktivnijih manifestacija u našem gradu, te za našu prestonicu ovaj festival će u narednom periodu ponuditi kavlitetan muzički program kao i mnogobrojne aktivacije, društveno odgovorne kampanje, u cilju poboljšanja životne sredine.

Matinée Fest karte!

Za prvih 100 najbržih klabera, spremili smo specijalnu akciju 1+1. Ukoliko kupite jednu kartu za bilo koji dan festivala, drugu ulaznicu dopijate gratis. Ova akcija važi samo za jednodnevnu regularnu i trodnevnu regularnu kartu.

Cene karata:

  • Jednodnevne regularne karte 990 rsd
  • Trodnevna regular karta 2.490 rsd
  • Jednodnevne VIP karte 1.490 rsd
  • Trodnevna VIP karta 3.590 rsd

Ulaznice za festival se mogu kupiti preko GIGS TIX-a kao i u Vulkan knjižarama.

Zbog ekskluzivnosti događaja i maksimalnog ugođaja broj karata je ograničen.

Ovaj poseban festivalski dragulj je upravo ono što je falilo beogradskoj publici i ultimativnoj gradskoj zabavi, zato požurite po vaše ulaznice!

Vidimo se kod Pobednika!

Featured Photo: Matinee Fest Press

Prethodni tekstProgresivna Suza predstavlja svoj prvi festival „Turija 2022“
Sledeći tekstAnfisa Letyago – Techno glas (nove) generacije