Mella Dee i Demuja ovog juna u Barutani

51

Izvrsni techno i house producent iz Velike Britanije – Mella Dee i austrijski producent moderne elektronske muzike – Demuja nastupiće u Barutani u petak 17. juna, uz domaću podršku Dee i Ive Arifaj.

Mella Dee Demuja Barutana 2022

Mella Dee je poznat po svom klupskom hitu “Techno Disco Tool” iz 2017. godine, dok njegovu veliku kreativnost pokazuju i najnovija izdanja kao što su “Love It Or Not” i “Whistle Posse Spangled In The Corner” kojima dominiraju euforični vokali i klupski vajb.

Mella Dee je Circoloco ljubimac, a njegov Essential Mix i Boiler Room set obezbedili su mu turneje širom sveta, od klubova kao što su Smart Bar Chicago, Rente Berlin, Rex Club Paris i Pikes Ibiza, do festivala poput Annie Mac’s AMP Festival, Glastonbury, Field Day, Parklike i mnogih drugih.

Mella Dee by Ewen Spencer
Photo: Ewen Spencer

Demuja je već dugi niz godina veoma ugledno ime na svetskoj klupskoj sceni moderne elektronske muzike. Njegov zvuk se kreće između house-a, disca i electra, a može se naći na izdanjima prestižnih lejblova poput “Shall Not Fade”, “Nervous Records”, “Freerange”, “Universal Music”, ali i njegovoj izdavačkoj kući “MUJA”, dok broji preko 20 miliona pregleda samo na YouTube-u i Spotify-u. Nastupao je na brojnim festivalima i klubovima na šest kontinenata, kao što su Dour Festival Belgium, Piknic Electronik Festival Montreal, Rex Club Paris, Le Bain New York, a samo u 2019. godini imao više od 90 nastupa. Demuja je dobio priznanje od strane mnogih vodećih svetskih organizacija poput Mixmag, DJ Mag, Rinse FM, Feel My Bicep, Red Light Radio.

Demuja by Jon Verhoeft
Photo: Jon Verhoeft

Ulaznice su u prodaji putem Cooltix onlajn platforme i Gigs Tix i Ticket Vision prodajnih mreža, po ceni od 990 dinara za regularnu i 1.490 dinara za VIP.

Featured Photo: Ewen Spencer/Promo

Prethodni tekstPovoljnije regionalne ulaznice za dugoočekivani Sonus festival 2022
Sledeći tekstPočelo je prijavljivanje za trće izdanje Let’s Mix It DJ takmičenja!