Deseto gostovanje Guy J-ja i debi nastup Lilly Palmer za kraj maja u Barutani

116
Guy J Lilly Palmer Barutana 2022

Poslednjeg vikenda maja meseca Lilly Palmer, mlada DJ-ica koja stiže direktno iz Amsterdama debitovaće pred lokalnom publikom, dok će Guy J, jedan od glavnih umetnika nove progressve house generacije prirediti izvanredan šou za svoj jubilarni deseti nastup u Beogradu.

Ovog petka, 27. maja, u Barutani će po prvi put nastupiti autentična predstavnica evropskog andergraunda Lilly Palmer. Uz moćne, impulsivne techno i melanholične deep zvuke, intrigantne melodije i uzbudljive bas linije, te večeri, Lilly Palmer će stvoriti jedinstven i energičan vajb i poslati publiku na putovanje u drugu muzičku dimenziju. Njoj će se na bini pridružiti jaka domaća podrška – Ranchatek i Antrax aka Type Theory.

lilly-palmer-2022-barutana

Zakoračivši u svet DJ-inga 2015. godine, njeni žanrovski neograničavajući i raznovrsni setovi odmah su dobili neverovatan feedback od strane publike. Način na koji Lilly Palmer rezonuje želje klupske zajednice izaziva sumanutu potražnju za ovom unikatnom umetnicom. Nastupala je po klubovima i festivalima od Evrope, do Izraela, Libana, Vijetnama, Čilea i Indije. Bavi se i produkcijom u studiju u Amsterdamu, a njena izdanja našla su se na “Drumcode”, “Octopus”, “Spannung”, “Senso Sounds” i “Spacemonki Records” izdavačkim kućama.

Subota 28. maj rezervisana je za ljubitelje progresivnog zvuka i spektakularnu Lost & Found Showcase žurku na kojoj će nastupiti Guy J, jedan od vodećih DJ-eva i producenta izraelske elektronske muzičke scene, koji je poznat po svom jedinstvenom zvuku i muzičkom talentu. Te večeri njegov gost biće melodični čarobnjak Roy Rosenfeld, a domaćin mladi i talentovani producent i DJ Hobin Rude iz organizacije Progresivna Suza.

lost & found barutana guy j beograd

Guy J-ovu muziku obožavaju house, trance i techno fanovi. Njegovi setovi su hipnotički trekovi kroz čitav spektar house muzike, komponovani sa sadržajem originala, remiksa i edita. Guy J ima slobodu da spoji melodije iz svih žanrova zahvaljujući svom produkcijskom umeću i kreativnosti. Zanemarivanje granica dovelo je njegovu žanrovsko raznovrsnu “Lost & Found” etiketu na sam vrh najznačajnijih anderground brendova, to je izdavačka kuća koja slavi raznovrsnost i ohabruje nove artiste, a rezultat je katalog koji se najbolje opisuje kao “dobra elektronska muzika” u svojoj najčistijoj formi.

Roy Rosenfeld je bez sumnje jedan od najvećih talenata elektronske muzike u Izraelu. Njegov zvuk je jedinstven i prožet emocijama, a odlične produkcijske sposobnosti pomogle su mu da bude deo vodećih izdavačkih kuća širom sveta, kao što su “All Day I Dream” (Lee Burridge), “Lost & Found” (Guy J), “Rumors” (Guy Gerber) i nemačke legendarne izdavačke kuće “Kompakt”. Roy Rosenfeld stoji iza velikih numera kao što su “Epika”, “Lift Of Love”, “The Biggest Heart”, kao i niza uspešnih saradnji sa Sebastianom Legerom poput “Creme” i “Cherry On Top”. Veliki je ljubitelj dugih setova u kojima uspeva da dovede publiku do ekstremnog uzbuđenja, te ljubiteljima progresivnog zvuka za svoj debi u Barutani sprema izvanredan set.

U junu mesecu na programu Barutane su dva koncerta regionalnih legendi – sastava Hladno pivo, gostovanje legendi trance scene – Astral Projection, nastupi pionira drum’n’bassa – Ronija Size-a i LTJ Bukema uz pratnju Dynamite MC-ja, koncert jednog od najperspektivnijih izvođača savremene regionalne trap scene z++, gostovanje predstavnika pariske andergraund scene – Traumera, setovi londonskog techno i house producenta i DJ-a Mella Dee-ja i austrijskog house i disco muzičara – Demuje, i koncert popularnog regionalnog repera Vojka V, dok je početak jula rezervisan za live nastup berlinskog producenta Bena Böhmera.

Ulaznice za sve događaje u Barutani su u prodaji putem Gigs Tix i Ticket Vision prodajnih mreža, kao i Cooltix onlajn platforme.

Prethodni tekstEPIZODE Albania objavljuje prva imena među kojima su: Christian Löffler, PAWSA, Enzo Siragusa, Francesco Del Garda, Apollonia, Traumer, Loco Dice
Sledeći tekstLet’s Mix It te vodi na Amsterdam Dance Event!