Matador, Edu Imbernon i Ilija Đoković otvaraju drugo izdanje Matinée Festa!

145
Matinee Fest

Matinée Fest prvi otvara festivalsku sezonu, sa zvezdama elektronske scene. Festival će se održati u rovu kod Vojnog muzeja na Kalemegdanu, od 10. do 12. juna, sa početkom od 18.00h – 03.00h.

Koncept dnevnog festivala je idealna prilika za ljubitelje dobrog zvuka da se podsete kako Beograd zrači u letnjoj sezoni dobrog provoda.

Matador by Patricio Cassinoni

Prvog dana Matinée Festa nastupiće techno zvezda i jedan od najtraženijih Live Act izvođača Matador. Takođe tu su i poznati španski DJ i producent Edu Imbernon, domaća techno zvezda Ilija Đoković, Filip Fisher i Monochromatic.

Layla Bentiz

Drugi dan festivala po prvi put u Srbiji, sa popularne Jamie Jones-ove etikete “Hot Creations”, dolazi britanski DJ i producent Richy Ahmed, a pored njega nastupaće italijnski DJ Alex Kennon i zvezda u usponu atraktivna Amerikanka iz Majamija DJ Layla Benitez. Kao domaća podrška u DJ pultu će se naći house magovi Luton i Vuk Smiljanić.

Alex Kennon

Treći dan festivala melodic techno organizacija Illusions donosi svoju magiju na Matinée Festu. Nastupiće zvezda Afterlife-a Stephan Jolk, poznati progressive DJ Eelke Klejin, a od domaćih izvođača fenomenalni, Nexie i Lukai.

Eelke Kleijn by Jos Kottmann

Godinama beogradski letnji festivali privlače veliki broj posetilaca, zaljubljenike u muziku. Organizatori posebnu pažnju poklanjaju kvalitetu muzičkog programa, kao i edukativnim aktivacijama o ekološkim pitanjima.

Festavl će ispratiti jaka društvena kampanja “This is Fantastic NO plastic“, u cilju podizanja svesti o društvenim aspektima zaštite i unapređenja životne sredine i održivog razvoja.

Sa tim u vezi, prezentovaćemo vam aluminijumske čaše ALU, u saradnji sa kompanijom Ball Packaging, koja nas je podržala u ideji da preduzmemo korake ka oslobođenju od plastike i inicijative bez otpada na samim festivalima, a upravo na tome se zasniva i dugotrajnost ka kojoj stremimo. Ono što ostavljamo za sobom može biti naš najveći uticaj, zato pozivamo sve da se priključe našoj kampanji #ThisisFantasticNOplastic i da kroz festival inspirišemo i pošaljemo važnu poruku.

Ulaznice za festival se mogu kupiti preko GIGS TIX-a kao i u Vulkan knjižarama.

Zbog ekskluzivnosti događaja i maksimalnog ugođaja broj karata je ograničen.

Ovaj poseban festivalski dragulj je upravo ono što je falilo beogradskoj publici i ultimativnoj gradskoj zabavi, zato požurite po vaše ulaznice!

Vidimo se na Kalemegdanu!

Prethodni tekstTuneCore: zadržite 100% prihoda od prodaje muzike!
Sledeći tekst5 stvari koje možda niste znali o Mella Dee-ju