Charlotte de Witte i Enrico Sangiuliano dobili Zlatnu ploču za “The Age Of Love” Remix

246
Enrico Sangiuliano Charlotte de Witte

Techno par, Charlotte i Enrico, je podelio neverovatnu vest da je njihov remix pesme “The Age Of Love” dobio Zlatnu ploču.

Pre otprilike godinu dana, u avgustu 2021. Charlotte de Witte i Enrico Sangiuliano objavili su svoj dugoočekivani remix pesme “The Age Of Love“, inače klasik iz 90tih od izvođača Age Of Love. Oni su je redovno provlačili kroz svoje setove, a fanovi su je slušali i i dalje je mnogo slušaju nakon izdavanja.

U decembru prošle godine, ovaj remix je proglašen za najprodavaniji tokom 2021. godine od strane Beatporta i to samo nekoliko meseci od zvaničnog objavljivanja pesme. Nisu samo Charlotte i Enrico zaslužni za ovu popilarnost, već i svi DJ-evi koji je vrte su svojim setovima.

A sada, nakon svih uspeha stiže još jedna prestižna nagrada – Zlatna ploča (Gold Certificate), što znači da je remix dostigao 500.000 prodatih kopija!. Par je ponosno podelio ovu vest na svojim Instagram nalozima.

Devedesetih, original je bio jedan od velikih trance hitova, koji je brzo prošao kroz druge muzičke žanrove. Danas, zahvaljujući fantastičnom radu dvoje tehnaša koji su je osvežili novom energijom, ova numera je tehno hit.

Interesantno je i to da je nagrada stigla tačno godinu dana od njenog prvog izvođenja.

Čestitamo im i mi…

Prethodni tekstEarly Bird ulaznice za Fresh Wave u prodaji još nekoliko dana!
Sledeći tekstKevin de Vries i Massano na Illusions Odyssey žurci 3. septembra na Kalemegdanu!