Čuli ste za najbolje festivale u Evropi, ali da li ste ikada čuli za Epizode ​​Albania?

Ako niste, onda evo jedne poslastice za kraj leta.

230
Epizode Albania Shengjin

Ako niste, onda evo jedne poslastice za kraj leta.

Epizode ​​Albania je festival elektronske muzike koji se održava u albanskom gradu Shengjin od 15. do 19. septembra na prelepoj obali Jadranskog mora. Poznat je po nesvakidašnjem Line Up-u, koji je sastavljen od najcenjenijih DJ-eva i producenata današnjice, ali i novih artista u usponu – pozvanih da svojom muzičkom selekcijom na vas ostave jak utisak.

epizpde_albania

U septembru se zadivljujuća albanska obala Shengjin pretvara u dom ljubitelja muzike i umetnosti. Između borovih šuma, sunčanih plaža i planinskih pejzaža, postavljene su Shell i Sea bine. One su ove godine potpuno nove, a dizajnirali su ih СЕТАП i Freak Fabrique timovi.

Ako želite da privedete leto kraju u stilu, onda je Epizode pravi izbor!

Albanija je poznata po svojim prirodnim lepotama, jedinstvenoj kulturi i tradiciji, pa ne čudi što je jedna od najboljih evropskih destinacija za putovanja, sa prijatnom mediteranskom klimom i više od 300 sunčanih dana u godini. Njene plaže sa razglednica lako bi se mogle pomešati sa Maldivima, osim što su mnogo jeftinije i mnogo avanturističkije. Planine i jezera, odlična lokalna hrana i pozitivni ljudi su ono što vas tera da je ubacite u jednu od svojih sledećih destinacija.

Ako poželite mali odmor od đuskanja, evo šta možete raditi da se relaksirate:

Uživate u prirodi?
Onda bi možda trebalo da posetite albanske parkove kao što su regionalni park Ulza, nacionalni park Nikaj-Mertur ili selo Theth. Za one koji vole aktivniji odmor, tu su albanski “Alpi” ili stara jezera u dolinama koja će vas oduševiti.

Volite kulturu?
Albanija ima širok spektar znamenitosti, kao što su Gjirokastra sa svojom prelepom otomanskom arhitekturom, Berat ili “Grad sa hiljadama prozora” i mnoge druge. Za hedoniste tu je bezbroj vinarija, a one koje preporučujemo su Cabo, Nurellari, Malinati i Luani.

Možda i najvažnija stvar – Albanija je ocenjena kao zemlja sa veoma visokim nivoom bezbednosti, a i Albanci kao veoma gostoljubivi i uslužni.

Dakle, sve ovo možete iskusiti tokom Epizode Albania festivala ili vam se svidi pa produžite boravak.

Ako želite da saznate više o kartama, smeštaju ili još nekim dodatnim stvarima posetite Epizode Albania sajt, Instagram ili Facebook stranice.

Line Up (A-Z)

Airrica / Alban Hi-Dini / All shadows / Altin Boshnjaku / Apollonia / Artil / Biirdperson / Bronski / Cap / Christian AB / Christian Löffler / Cinthie /Chklte/ Dan Andrei / David Gtronic / Dixon / Djebali / Enzo Siragusa / Equinoxx / / Franziska Berns / Hameed / Herodot / Janeret / Kiasmos (Janus Rasmussen) / Kirik / Likatek / Loco Dice / Maher Daniel / Mahony / Marcel / Marin Biočić / Marko Nastić / Matias Aguayo / Move D / Ms. Mada / Nemax / O.bee / Oshana / Ouissam / P.S. / Panthera Krause / PAWSA / Peter Invasion / Quest / Regan / Roustam / Rrrron / Secret 47 / Stephan Bodzin Live / Sammer / Sweely / Tomas Station / Traumer / Trikk / TYOMA / Yaya / youANDme / Yulia Niko / Zya

Prethodni tekstMarco Carola i Joseph Capriati večeras u trosatnom b2b setu!
Sledeći tekstFotografije zbog kojih ćete želeti da festival i dalje traje