Gramophonedzie uradio Remix letnjeg pop singla

Poslušajte "Nek izgore" u Drum 'n' Bass verziji

186
Manivi Nek izgore Gramophonedzie Remix

Ivana Vukmirović Manivi uz ekipu najrespektabilnijih džez muzičara domaće scene donosi jedinstven, senzibilan, ali određen i iznad svega kvalitetan muzički izraz. Nakon godina stvaralaštva na engleskom jeziku i dva album izdanja – Manivi (2016, Lampshade Media) i Mirror (2021, Glitch Records), Ivana se otiskuje ka stvaralaštvu na srpskom jeziku izdanjem letnjeg pop singla i spota “Nek izgore” koji je u etru od 23. juna.

Baršunasti vokal koji svakim tonom nanosi nove nijanse senzualnosti i iskrenosti – Manivi i numera “Nek izgore” neprimetno će vas provozati kroz emocionalni rolerkoster, od trzaja romantične tenzije do kompletnog prepuštanja želji za bliskošću. Chill pop produkcija pod prstima producenta A.N.D.R., latin beats, Ivanin virtuozni gitarski solo i zavodljiva lirika čine ovu numeru letnjim hitom čiji refren lako plovi ušima, vešto mešajući r’n’b i pop uticaje.

Ivanino stvaralaštvo na srpskom jeziku će domaću muzičku scenu nesumnjivo obogatiti za jedan autentični i muzikalni sastav, kakav je Manivi.

Nek izgore (Gramophonedzie Remix)

Naš DJ i producent Gramophonedzie je rešio da umeša prste u ovu pesmu i nakon evrovizijskog hita “Počinjem da ludim” i u ovde ubaci svoj Drum ‘n’ Bass lični pečat i približi je klupskoj publici.

Remix poslušajte ispod i javljajte utiske.

Prethodni tekstDeborah De Luca i Kristijan Molnar na velikoj Get EXITed žurci u Strumici!
Sledeći tekstSinoć počeo Sea Dance festival – zvezda večeri Anfisa Letyago!