Fideles i The Element u Hangaru na novom Illusionsu!

Da li ste spremni za velika imena Afterlife-a u Beogradu?

Illusions Otherside 2022 Hangar Luka Beograd

Nakon niza fenomenalnih žurki, Illusions nastavlja da dovodi neka od najzvučnijih imena elektronske scene u našu prestonicu. Ovog puta će na sledećoj najavljenoj Illusions Otherside žurci koja se planira za 15. oktobar klabere obradovati velike zvezde „Afterlife“ etikete Fideles i The Element, koji će nastupiti u Hangaru luke Beograd.

Illusions Fideles The Element Hangar Luka Beograd 2022

Italijanski duo Fideles je jedno od omiljenih imena na Afterlife etiketi. Ovi momci aktivni su preko 10 godina i mogu se pohvaliti bogatom biografijom – oni su DJ-evi, Live Act, ali i fenomenalni producenti koji izdaju za neke od najboljih etiketa kao što su već spomenuti „Afterlife“, „Bedrock“, „Poker Flat“, „Stil vor Talent“, „Innervisions“ i mnoge druge. Posle najprestižnijih svetskih festivala i klubova poput Amnesie, Watergatea ili fabrica, njihov magičan zvuk stiže pravo u Beograd na veliku radost domaćih klabera.

The Element je aktivan preko 30 godina i smatra se pravim veteranom techno i house scene. Od 2019. priključuje se Afterlife ekipi, a njegovi hitovi „Ryder“ i „Judgment Day“ postaju globalni hitovi. Nastupao pored imena kao što su Tale of Us, Mathame, Mind Against, Richie Hawtin, John Digveed, Green Velvet, Sasha, Dixon, kao i mnogi drugi.

Kao i uvek, momci iz Afterlife-a će imati i fenomenalnu domaću podršku – u pitanju su sjajni Filip Fisher i Nexie.

Karte za Illusions Otherside su u pretprodaji po specijalnoj promo ceni od 990 RSD (Regular karte) i 1.790 RSD (VIP karte) preko Gigstix prodajne mreže i u Vulkan knjižarama – iskoristite promo cene i dođite da zajedno stvorimo magiju!

Prethodni tekstSea Dance je nezaboravna morska avantura koja se ne propušta!
Sledeći tekstPrvo produkcijsko ostvarenje voljene Dee na domaćoj headroom rec. etiketi