Progresivna Suza: Progressive dolazi sa godinama [Perspektiva intervju]

Progresivna suza logo

Progresivna Suza, osnovna je spontano 2018. godine kao mala grupa strastvenih ljubitelja Progressive House-a sa sedištem u Srbiji i Hrvatskoj.

Ova organizacija ima za cilj da okupi ljude širom planete koji dele istu strast – progresiv konzumiraju kao svoj životni stil, ne poznaju granice i spremni su da na jedan drugačiji, intimniji način dele svoja osećanja kroz muziku.

Za tri godine postojanja grupe, kako se broj novih članova povećavao, Progeresivna Suza organizovala je preko 20 žurki u beogradskim i novosadskim klubovima, pod nazivom Progressive Tales uz podršku domaćih progressive house artista.

Nedavno su pokrenuli i izdavačku kuću „Suza Records“, a prvo izdanje na lejblu je ima Kyotto producent u usponu poreklom iz Šri Lanke.

Kada se priča o Progresivnoj Suzi, neizostavno je spomenuti i čuvenu Turiju – humanitarni projekat koji će možda izrasti u mini festival.

U ovom veoma iscrpnom intervjuu, Luka, Miloš i Matija su otvorili dušu i dotakli razne teme vezane za njihovu organizaciju i sam klabing. Uživajte.

Ostale „Perspektiva“ intervjue pogledajte na ovom linku.

Progresivna Suza @Website @Facebook Group @Instagram

Prethodni tekstHappy People: Za očuvanje scene su zaslužni klubovi [Perspektiva intervju]
Sledeći tekstZmix: 10 godina sam živeo od DJ-inga [Perspektiva intervju]