Ann Clue objavila novi singl “Six For Gold” i najavila debi album

157

Nemačka producentkinja, DJ i suosnivač “Fckng Serious” lejbla, Ann Clue objavila je novi singlSix For Gold, za matičnu izdavačku kuću i time najavila svoj prvi album.

Ova traka isproducirana je sa namerom da se svojim letnjim vajbom i uzbudljivim ritmom podjednako dobro uklopi u energiju velikih festivala, kao i u intimnu atmosferu klupskih plesnih podijuma.

Singl “Six For Gold” naći će se na predstojećem albumu “PRCPTN“, čiji se izlazak očekuje u martu mesecu 2023. godine, a naredne tri numere sa ovog izdanja biće objavljene u roku od mesec dana. Tim povodom, Ann Clue je na Instagram profilu novi singl najavila porukom: “Tajna promene je u fokusiranju energije. Ne na borbu sa starim, nego na izgradnju novog. Sve počinje i završava se u vašem umu“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FCKNG SERIOUS (@fckng_serious)

Anninu novu muziku koja najavljuje njen prvi album klaberi će imati prilike da čuju uživo na nastupima u Čikagu, Tulumu, Montrealu, Istanbulu, Berlinu, ali i u Beogradu. Harizmatična Ann Clue jedna je od izvođača koji će nastupiti 4. novembra u Glavnom hangaru Luke Beograd zajedno sa Borisom Brejchom, na velikom “In Concert” događaju, u okviru svetske turneje. Uz njih stižu i drugi predstavnici Brejchinog Fckng Serious lejbla – Deniz Bul i Moritz Hofbauer Live.

Boris Brejcha In Concert Beograd EXIT Blender Hangar 2022

U poslednjih nekoliko godina Ann Clue se svojom jedinstvenom estetikom, energijom i strašću za muzikom pozicionirala kao jedna od vodećih umetnica koje osvajaju plesne podijume širom sveta. Njena duboka, mračna i melodična muzika kombinovana sa snažnim bass linijama uveliko vlada binama najvećih festivala, kao što su Awakenings, EDC Las Vegas, EXIT, Time WARP, Sonus i OFFSonar. Na globalnoj elektronskoj sceni izdvojila se EP-jem “TRIP” i izdanjima sa Borisom Brejchom, među kojima su “Young And Stupid“, “Acid Attack” i “Roadtrip“.

U prodaji je ograničena količina ulaznica za beogradski “In Concert” Show Borisa Brejche, po ceni od 1.990 dinara i 3.490 dinara za VIP, na svim prodajnim mestima Gigs Tix-a i online.

Featured Photo: EXIT Press

Prethodni tekst5 setova Nicole Moudaber koje morate čuti!
Sledeći tekstOvi DJ-evi će nastupiti sa Nicole Moudaber u Hangaru!