Posetite besplatan festival ovog vikenda u Bečeju

Happy Days Festival 2022 Becej

Happy Days Festival nastao je u saradnji „Happy Days“ Bečej i „Kancelarija za Mlade Bečej“. Održaće se u Pozorišnom klubu Bečej, 04. i 05. novembra 2022. godine.

Projekat ima za cilj da okupi umetnike i muzičare i pokrene Festival umetničnog stvaralaštva, povezujući tako mlade svih nacionalnosti, u zajedničke kulturne aktivnosti.

Ovo je samo nastavak onoga što oni uveliko rade, a to je briga o razvoju mladih, bez obzira na njihovu pripadnost.

Happy Days Festival 2022 program

Festival će ponuditi prezentacije umetničkih formi koje su svojstvene 21. veku, a koje se naslanjaju na istoriju muzike i vizuelnih umetnosti, izraslih u nove forme koje odlično korespondiraju sa savremenom publikom i vremenom u kome živimo.

Moderne scenske forme, kao što su Live Act, DJ set urbane kulture ili forme koje dolaze iz moderne vizuelne umetnosti kao što su apstraktno slikarstvo i fotografija, najprisutnije su na svetskoj umetničkoj sceni, te bi ovakav jedan festival stavio i našu zemlju i grad u istu ravan sa dešavanjima u svetu.

Projekat je koncipiran kao dvodnevni ciklus, sa uvodnom izložbom svih prijavljenih umetnika u van koncertnoj sali (hol Pozorišta), u nastavku sledi muzički program u koncertnom delu (Pozorišni klub) sa početnim izvođenjem bendova, potom i sa Live Act i DJ nastupima.

Ulaz je slobodan.

Program festivala:

MUSIC
Petak 04.11

RUNY
FAKTOR X
DIVNA FOREST
ALEX SAVKOVIC
TARIK ALIC
WOCKY
STIV

Subota 05.11

MKDSL
SJAJ&I
DIGOD & MARKO BERBAKOV
ELLB & YOYO
DEEMAN
KID

ART

DUSAN PUJIN, BOJAN STRIČEVIC, DALIBORKA POPOV, MARIJA VUJACKOV, DAMIR GRCIĆ, SZEP LENARD EVA, KAMPRY ART, ANA URBAN, BE-ETNO-ART, BEBIN NAKIT

Prethodni tekstDvadeset godina nakon što je proglasio državu, EXIT ide korak dalje…
Sledeći tekstNo Sleep konferencija 11. i 12. novembra donosi najaktuelnije teme muzičke industrije