Deborah De Luca stiže u Beograd 17. decembra!

Deborah De Luca DJ Press Foto

Dok se utisci od nezaboravnog završetka No Sleep festivala još stišavaju, EXIT najavljuje novu veliku beogradsku žurku! U Glavni hangar Luke Beograd 17. decembra stiže jedna od vodećih ženskih techno zvezda današnjice Deborah De Luca, uz jaku domaću podršku koju čine Lea Dobričić, Filip Fisher i The+!

Ovaj događaj će zajednički realizovati EXIT i Blender, koji ponovo sarađuju nakon rasprodatog gostovanja Borisa Brejche.

Deborah De Luca DJ će nastupiti u Hangaru 17. decembra 2022. godine uz Leu Dobričić, Filipa Fishera i The+

Da Deborah De Luca ima neverovatan broj fanova u regionu videlo se na njenom nedavnom nastupu pred više od 20.000 ljudi u Makedoniji, na Get EXITed žurci, koja je bila odličan uvod u Exitov festival u ovoj zemlji. Ulaznice za njeno beogradsko gostovanje biće u prodaji od utorka, 22. novembra, u podne, po promotivnoj ceni od 1.390 dinara.

Deborah De Luca, poreklom iz Napulja, spada u vodeće ženske techno zvezde današnjice, sa nepreglednim brojem fanova – skoro 4,5 miliona njih na društvenim mrežama. Iza sebe ima impresivne setove, a samo neki od njih su za Cercle ispred francuskog dvorca Šambor, zatim set u saradnji sa prestižnim svetskim magazinom Mixmag, snimljen na vrhu napuljskih stambenih zgrada, svetu poznatih iz serije „Gomora“, kao i onaj za Beatport, čija je lokacija stadion Diego Armando Maradona. Samo ovi setovi zajedno broje preko 30 miliona pregleda.

Deborah De Luca @ Chateau de Chambord (DJ Set) (Video)

Svoj zaštitni znak – energični i tvrd techno zvuk nedavno je potvrdila albumom „She Sleeps„, koji je objavila u okviru sopstvene izdavačke kuće „Solamente Records„, a da vredno radi u studiju pokazuju i najnovija izdanja, kao što su rework kultne pesme Roberta Milesa „CHILDREN„, „DORI ME“ rework i remix pesme „SILVER SCREEN“ Felix da Housecat-a. Njen zvuk je još jednom obišao svet ove godine tokom gigantskih nastupa u klubovima Amnesia na Ibici, Electric u Londonu, Space u Majamiju i brojnim drugim, a nakon tri godine vraća se i u našu prestonicu jača nego ikad!

Deborah De Luca, Robert Miles – Children (Audio)

Ovaj vrhunski techno ugođaj, koji u Beograd stiže pred sam kraj godine, pojačava domaća podrška, koju čine jedna od najpoznatijih predstavnica regionalne elektronske scene Lea Dobričić, zatim DJ i producent sa decenijskim iskustvom Filip Fisher, kao i nova nada domaće scene, finalista Let’s Mix It takmičenja The+.

Ulaznice će biti u prodaji od utorka, 22. novembra, u podne. Prvi kontingent veoma ograničenih ulaznica po promotivnim cenama biće dostupan na prodajnim mestima Gigs Tix-a i online, kao i na zvaničnom sajtu EXIT festivala: regularne ulaznice će iznositi 1.390 dinara, dok će VIP ulaznice koštati 2.190 dinara.

Prethodni tekstDogađaj koji ne treba da propustite ovog vikenda: SOFT, novi serijal žurki u gradu
Sledeći tekstBritanski techno veteran Perc nastupa ove subote u Beogradu