U petak 9.12 na Ljuljanje event dolazi Alex Kennon!

Ibiza Vibe u hotelu Jugoslavija

325
Alex Kennon DJ Press Foto

Ljuljanje kao koncept je krenulo nežno. Nakon nekoliko Matinée žurki, upada na Beogradski market i velike žurke u klubu Fabrika, išlo se u Tavernu, na Pristan, do krova tržnog centra Galerija i Ben Akibe u tom komšiluku.

Sledeće Ljuljanje planirano je na zanimljivoj lokaciji. Taj prostor korišćen je za razne žurke, ali nikada previše rabljen, pa ostaje doza eksluzivnosti kada se odlazi u hotel Jugoslavija.

Do sada najambicioznije Ljuljanje planirano je za petak, 9. decembar sa početkom od 21h. Sa čuvenog party ostrva stiže Alex Kennon! On je jedan od traženijih DJ-eva sa Ibice i dolazi da pokaže koliko dobro se snalazi u tom melodičnom prostoru između house i techno muzike! Očekuje nas energični nastup sa dosta vokala i puno nove originalne produkcije na kojoj je radio u prethodnom periodu!

DJ Alex Keenon na Ljuljanje žurci u Hotelu Jugoslavija 9. decembra 2022. godine. Domaća podrška DJ Un Padre i Dakissa.

Kennon nije izabran samo zbog internacionalne slave, već i zbog toga što lagano gradi odnos sa našom publikom. Pojavljivao se u klubovima Beograda, ali je njegov nastup na ovogodišnjem Matinée Festu zapečatio tu vezu.

Italijan je dobio nagradu za najboljeg producenta za 2018. godinu na Ibiza DJ Awards nagradama, nakon čega je nastavio da izdaje za etikete kao što su „Rebellion“, „Crosstown Rebels“ i „Saved“. Sada je u svojim tridesetim, pa ne iznenađuje da je odrastao uz Enigmu, The Cure i Massive Attack. Ovi bendovi su uticali na njega koliko i poznavanje klasične gitare koju svira od svoje šeste godine, dok je otac odgovoran za ljubav prema funky zvuku. Alex je još kao tinejdžer dobio angažman na radio stanici, a usput istraživao house muziku, prvo kroz acid, pa i dub stilove.

Alex Kennon DJ Set @ Barletta Castle, Italy (Video)

Trenutno živi između Ibize i Londona. Nastupa po velikim evropskim klubovima, ali ima jaku bazu fanova i u Aziji. Usput izdaje za „Snatch“, „Bondage Music“, „Metroklang“, „Recycle Records“, „Cimelde“, „Mimique“ i druge izdavačke kuće.

U holu hotela Jugoslavija bi trebalo da se pojavimo već od devet uveče kako bismo čuli uvod Dakisse – aktuelnog pobednika Let’s Mix It DJ takmičenja. Kennon je apsolutna zvezda večeri, ali će oni koji ostanu do kraja moći da čuju i momka koji radi pod imenom Un Padre.

Karte možete kupiti na tickets.rs, kao i na svim prodajnim mestima Ticket Visiona, što podrazumeva Trg Republike, Dom Omladine, TC Ušće, ali i razna mesta po celoj Srbiji.

Featured Photo: Pablo Pereyra

IZVORRed Bull
Prethodni tekst10 hitova koje je Deborah De Luca osvežila techno zvukom
Sledeći tekstRANCHATEK – Jedan od naših najvrednijih producenata [Perspektiva intervju]