Filip Fisher – Ljudi trenutno ne dolaze na festivale jer žele da se provedu [Perspektiva Intervju]

DJ Filip Fisher, Press Foto.

Filip Fisher je beogradski DJ sa više od 10 godina rada na sceni, koji se pored DJ-inga bavi i produkcijom i vodi „The Purr“ izdavačku kuću.

U setovima i trakama koje pravi voli da provlači Uplifting Deep Progressive i Melodic Techno Groovy bitove sa Underground notom. Trake sa tim primesama uspeo je da izda na lejblovima kao što su “ICONYC”, “MoonChild”, “Natura Viva”, “Dear Deer Records”, “Chrome Recordings”, ali i na svom “The Purr”. Ljudima se takav spoj izgleda sviđa pa nije ni čudo što je ulazio u Top 100 izdanja i na Beatportu i na Traxsourceu.

Filipa možete čuti na mnogim festivalima, većim žurkama i klubovima – na Exit festivalu tj. Dance Areni je redovan od 2014. godine, ali zovu ga i na ADE, D-EDGE, Marquee, Kremlin, Fresh Wave Festival, Matinee Fest, Illusions i Topljenje festivale. Na svim tim mestima se pojavljivao uz ozbiljna svetska i domaća imena elektronske scene – Boris Brejcha, Adriatique, Mathame, HOSH, Deborah De Luca, Miss Monique, Oxia, Ilario Alicante, Matador, Edu Imbernon, Coeus, Space Motion, Rod B, Miloš Vujović, RanchaTek, Andrew Meller,…

Šta misli o trenutnom stanju na sceni, o klaberima, kakvi su mu planovi za budućnost i još mnogo, mnogo toga saznaćete u novom Grotto Perspektiva intervjuu.

Uživajte!

Filip Fisher @Facebook @Instagram

Featured Photo: Press Promo

 

Prethodni tekstThe Prodigy, Keinemusik i Hot Since 82 predvode prva 23 izvođača za EXIT 2023!
Sledeći tekstŠćepine Vragolije i Luton u klubu Drugstore