Famozni helenski duo Atsou & Le Croque ove subote u Silosima Beograda

Aktuelno, sveže, vruće

Atsou & Le Croque će nastupiti u Silosima 17. decembra 2022. godine.

Grčka ostrva ne kriju samo fantastične plaže, već i fenomenalna mesta na kojima se pleše uz zvuk beskrajne Afrike koja se nalazi tamo negde iza linije užarenog horizonta. A sva ta mesta osvojio je famozni helenski duo Atsou & Le Croque čija etiketa „Madorasindahouse (MIDH)“ je postala sinonim za hipnotični afro-house, udružujući se sa kolektivima poput Keinemusika i nastupajući po klubovima kao što su berlinski Watergate, pariski DJOON, ili Raspoutin u Rimu i Marakešu.

Aktuelno, sveže, vruće, sve zajedno nisu dovoljne reči da opišu trenutak koji njihova muzika nosi sa sobom. Ako ste uživali na Full Moon žurkama u beogradskim Silosima, plesali kad su nedavno svirale Gioli & Assia, ili Danilo i Sergej, ali i na brojnim SunSet matineima nedeljom, onda je ovo noć koju sad blokirate u kalendaru i vadite boarding pass za Silose već danas.

Atsou & Le Croque DJ Set @ Monk Paradise Beach Bar (Video)

Najbolje od svega? Čip na ulazu neće biti ništa veći nego inače, samo 300 din. do ponoći, i 500 din. posle. Ali da li stvarno želite da propustite prva tri sata ove šestočasovne avanture, jer Atsou i Le Croque kreću u 21h i vode nas kroz noć sve do 03h.

Prethodni tekstWinter Freshwave Is Coming!
Sledeći tekstDeborah De Luca ima 4 Video DJ Seta sa milionskim pregledima
Osnivač i urednik svih Grotto kanala. Ljubitelj kvalitetne muzike i dobre zabave!