Klub Kult punom parom ulazi u novogodišnji produženi vikend!

Klub Kult novogodišnji program 2022/2023.

Novootvoreni beogradski klub Kult je za novogodišnji vikend spremio 3 odlične večeri sa najkvalitetnijom elektrosnkom muzikom koju će vrteti neki od naših najboljih domaćih DJ-eva, a tu je i strano gostovanje za sve prave i iskusne sladokusce!

Maraton ovonedeljnih događaja u Kultu počinje u petak 30.12.2022, nastavlja se u subotu za doček Nove godine, a za one najvatrenije klabere tu je i savršena repriza u nedelju! Ceo program i sve informacije po danima možete pročitati ispod u nastavku u oficijalnom tekstu od strane kluba Kult.

DJ-evi Skin2Skin, Nexie i Lukai u klubu Kult 30. decembra 2022. godine.

Prednovogodišnja noć iz 2022. godine je posebno veče kada zaokružujemo sve stvari koje želimo da pamtimo. Za dobru muzičku podlogu, ove večeri, 30.12.2022. godine u pultu su Skin2Skin aka Lea Dobričić, Nexie i Lukai.

Skin2skin je alias naše omiljene techno dame Lee Dobričić, koji je pokrenula u želji da publici predstavi i svoju nežnu stranu. Ova žurka će biti drugo po redu u predstavljanju ovog projekta koji je muzički akcentovan masnim bass linijama i dubokim emocijama.

Nexie je svoju dugogodišnju karijeru izgradio kao klaber, DJ i vlasnik poznatih klupskih brendova. Njegovi setovi su melodični, energični i uvek povezani sa publikom. Od uvek dobijemo ono što i očekujemo, a to je kvalitetna i dobra zabava.

Lukai je jedan od predstavnika mlađeg talasa progressive techno DJeva, koji se kvalitetom potpuno zaslužno pozicirao na domaćoj sceni. U ovoj večeri finala 2022. Lukai će uvesti dancefloor u jedno, sigurni smo nezaboravno muzičko veče.

Cena karte na ulazu iznosiće 800 RSD.

Klub Kult Nova godina 2023. 31. decembra 2022. godine nastupaju Andrew Meller, Mene, Nemax i Miskec.

Sam kraj decembra, novogodišnja je noć i vreme je da se saberu utisci, rezimira protekla godina i donosu nove odluke, ali i vreme kada slavimo. Kult vam je za ovu priliku pripremio odličan Line Up!

Ekipa u sastavu Andrew Meller, Mene, Nemax i Miškec spremila je posebne setove za ovu, najluđu noć u godini!

Andrew Meller je najpoznatiji po tome što je jedan od onih DJ-eva koji uvek, ali baš uvek prati vajb publike, pušta vrhunske setove koji su uvek sa minimum 80% traka koje su njegova produkcija.

Mene svojim sirovim groove-om i jedinstvenom spojkom hip hop-a i house zvuka uvek pokreće i definitivno je poznat po uvek zaraznom ritmu koji je često malo prljav.

Nemaxa kao predvodnika minimal i minimal-tech scene kod nas, ne treba neka velika najava sem te da čak i najveći skeptici kada čuju njegovu savršeno upakovanu muziku, postaju zauvek fanovi njegovih nastupa i pratioci ovih potpuno andergraund muzičkih pravaca.

Za savršeni intro set otvaranja ove nezaboravne noći, tu je Miškec za kojeg je svojstveno da eksperimentiše različitim žanrovima elektronske muzike u kojima preovlađuje minimal i melodic house zvuk.

Karte se nalaze u pretprodaji po ceni od 2.000 dinara i možete ih kupiti svakog dana u klubu od 12-18h, a sve ostale informacije možete dobiti na broju 0695544544.

Repriza Nove godine u Kult klubu 01. januara 2023. godine uz Silicone Soul, Dennes Deen i Bokee DJ-eve.

Prva noć u novoj 2023. odzvanjaće ozbiljnim „blast from the past“ duom. Posle mnogo godina ponovo u Beogradu kultni i za sve generacije omiljeni Silicone Soul, a uz njih veče upotpunjuju Dennes Deen i Bokee.

Silicone Soul su poznati po večnom traganju savršene muzičke alhemije koja u potpunosti zadovoljava dušu. U svojim setovima su zadržali fazon hodanja po žici između organskog i elektronskog, sintetičkog i autentičnog, u totalnoj dihotomiji koja sve vreme drži visoki nivo vajba dancefloora.

Dennes Deen stiže iz Beča, pravo je old school ime, jer svoju karijeru gradi već dobrih 20 godina. Svirajući u najpoznatijim klubovima širom sveta, zajedno sa najvećim imenima globalne scene, od Space Ibize do Nocturnal Club u Miamiju, naučio je internacionalni jezik house i techno zvuka. Svaka publika ga obožava, jer se u njegovim setovima uvek oseća taj originalni klaberski duh koji Dennes uvek donese sa sobom.

Za finale ovog trodnevnog spektakla kao domaća podrška, ikona domaćeg progressive zvuka – Bokee! Svi znamo šta da očekujemo i to je uvek ništa manje od melodija koje će nas odvesti u pravu muzičku avanturu i beskrajan ples.

Cena karte je 1.500 RSD na ulazu.

Prethodni tekstRepriza Nove godine uz svetske techno DJ zvezde Anfisu Letyago i Samu’ Abdulhadi
Sledeći tekstEXIT 2K22 REWIND: Sećate li se kako nam je bilo dobro?
Osnivač i urednik svih Grotto kanala. Ljubitelj kvalitetne muzike i dobre zabave!