Space Motion će održati Masterclass u Novom Sadu!

224
Space Motion The Mix For Success Masterclass u Novom Sadu 13. januara 2023. godine.

Trenutno najprepoznatljiviji i najuspešniji svetski DJ iz Srbije, Space Motion direktno sa turneje po Indiji 13. januara nastupa na novosadskom Dočeku, a u organizaciji platforme Srbija stvara u saradnji sa Fondacijom „Novi Sad – Evropska prestonica kulture“ održaće i masterclass za sve zainteresovane mlade artiste i producente, koji žele da oprobaju svoje karijere i na internacionalnom tržištu.

Nakon što je ostvario respektabilnu svetsku karijeru u DJ-ingu, maestro techno i house scene vraća se u svoj rodni grad Novi Sad. On će u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine, nastupiti 13. januara zajedno sa popularnim italijanskim umetnikom Undercattom, u okviru umetničke proslave dve nove godine, Doček 7531.

Istog dana u 18h će, za sve zainteresovane muzičke producente, artiste i entuzijaste klupske scene, u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine biti održan masterclass pod nazivom „The Mix For Success.

Space Motion The Mix For Success Masterclass, Novi Sad 13. januar 2023. godine, plakat.

Masterclass će se sastojati iz dva dela

Prvi, teorijski segment, za cilj ima da mladim artistima približi različite aspekte muzičke karijere, od toga na koji način je najbolje predstaviti se internacionalnoj publici i kako kreirati autentični muzički pečat, do različitih mehanizama koji se koriste u promociji i marketingu prilikom plasiranja na konkurentnu međunarodnu muzičku scenu.

Drugi deo masterclassa obuhvata praktični deo na temu miksovanja USB i Traktora, uz analizu svih prednosti i mana ove tehnike.

Ulaz na Space Motion Masterclass

Dok je ulaz na mesterclass slobodan, uz obaveznu prijavu putem mejla [email protected] najkasnije do srede, 11. januara do kraja dana, ulaz na žurku, koja počinje u 22h, se naplaćuje a ulaznice se mogu kupiti u svim Gigstix prodajnim mestima kao i online na gigstix.com.

O DJ i producentu Space Motion-u

Space Motion je rezident najpopularnijih klubova na Ibici i u Dubaiju, sa brojnim priznanjima i nagradama, među kojima je 39. pozicija u top 100 producenata 2022. godine, sa neverovatne četiri numere uključene u Beatportovu listu top 100 najprodavanijih traka.

On u Novi Sad dolazi na vrhuncu karijere, a publici će u MSUV predstaviti inovativno audio-vizuelno iskustvo Space Motion & Tribe. Ovaj program deo je Dočeka u Novom Sadu, koji se u poslednjih šest godina pozicionirao kao jedinstvena proslava u Evropi, slaveći dve Nove godine, i Najbolji evropski trend brend u oblasti kulture, nastao kao deo projekta Evropske prestonice kulture.

O Nacionalnoj platformi Serbia Creates

Nacionalna platforma Serbia Creates Music već godinama pomaže domaćim muzičkim umetnicima da se promovišu i ostvare na međunarodnoj sceni kroz učešće na velikim festivalima i turnejama i brojne druge projekte.

Nacionalna platforma „Srbija stvara/ Serbia creates“ je krovno, međuresorno telo zaduženo za međunarodnu promociju Srbije kroz izvozni potencijal iz oblasti kreativnih industrija, inovacija i ekonomije zasnovane na znanju. Srbija stvara deluje kao nacionalni brend moderne Srbije koji afirmiše savremene vrednosti – kreativnost, inovativnost, znanje i talent.

Prethodni tekstKlub Kult će ovog vikenda raditi samo u subotu
Sledeći tekstPrvo strano gostovanje u Backstage Baru!